GUANQIN de Lux Automatic ceas Mecanic Barbati Ceasuri Calendar ceas pilot de Brand de Top Impermeabil Ceasuri Relogio Masculino

Produs nou

In stoc

267.14lei

Buna ziua tuturor, produsul Nostru are stoc suficient, de transport maritim este, de asemenea, normală, vă rugăm să nu vă faceți griji pentru a face comanda, va vom livra comanda dumneavoastră cât mai curând posibil, vă rugăm să aveți încredere în noi, vă mulțumesc.

Instrucțiuni de utilizare,1.Toate cadran mic de ceasuri poate funcționa în mod normal.2.Prima dată pentru a purta, aveți nevoie pentru a bate ceasul 30 de ture de rotație sensul acelor de Ceasornic, În scopul de a asigura funcționarea normală a ceasului.3.Atunci când uzura este mai mică de 8 ore sau leagăn brațul mai puțin, energia de ceas nu este suficient pentru a menține funcționare.4.Despre săptămâna de afișare: Pentru mișcarea de ceas mecanic de structura.Cadranul săptămână va reînnoi când ora mâna a doua zi 3 sau 4 dimineața.Și reglați selectorul de săptămână ar trebui să apăsați de două ori. (Acest lucru este de testare manuală, acolo sunt rezonabile există erori, vă Rugăm să supună la produsele actuale) .Continut pachet:- 1.Produs Original; 2.Carduri de garanție; 3.Manual de utilizare;4.Cutie De Original;5.Cârpă oglindă;6.Un instrument (pin)

Fiecare dintre produsele noastre au făcut rezistente la apa, de testare , și rezistent la zgârieturi prelevare de probe de sticlă se face în producție regulat.

- GUANQIN este un producător care are o lungă istorie de ceas de producție și design din China, a profesionale de ceasuri de designeri , conceput nobil și elegant și funcțional ceasuri pentru clienți ,Lasa timp de înregistrare viata ta, memorie însoțească în călătoria dumneavoastră.

- GUANQIN compania foloseste high-tech tehnologia de producție, îmbunătățirea calității produselor, reducerea costurilor de producție, oferă produse la prețuri accesibile pentru clienți.o valoare-preț ceasuri, pe care o meritați!

- Ne așteptăm să avem o colaborare de lunga durata cu tine , bun venit wholesale ,avem un preț competitiv și de calitate, dacă vă place produsele noastre, va rugam nu ezitati sa ne contactati, va vom oferi cel mai bun serviciu.

Certificat de acordare a licențelor și aspectul de brevet

Ceas de întreținere cunoștințe

1.ȘOCURI:

accidentale bate ar trebui să fie evitate.

2.PRODUSE CHIMICE:

evitați contactul direct cu solvenți, detergenți, parfumuri, produse cosmetice etc. deoarece acestea pot deteriora bratara, cazul sau garnituri.

3.CURĂȚARE:

pentru bratari metalice și pentru toate cazurile, folosiți o periuță de dinți cu apă de la robinet și săpun și o cârpă moale pentru uscare.

4.CUREA din PIELE:GUAN QIN recomandă să urmați pașii de mai jos, în scopul de a păstra starea de curea din piele cât mai mult posibil:

(1)a se Evita contactul cu apa și umezeala pentru a preveni decolorarea si deformarea.

(2) Evitați expunerea prelungită la lumina soarelui pentru a preveni culoarea de la decolorare.

(3)nu uitați că pielea este permeabilă!Prin urmare, pentru a evita contactul cu substanțe grase și produse cosmetice.Nu este recomandabil să curățați curea din piele de curățare.

Despre transport

- În mod normal, ne va trimite colete cu 3 zile, este nevoie de aproximativ 15-30 de zile pentru a ajunge la țările din Europa și america de nord canada, aproximativ 20-60 de zile pentru a ajunge în alte țări, livrate de timp depinde vamale , dacă acestea sunt buzy , se poate un pic cam târziu , mai ales în țări din america de Sud, vama este foarte strict și să se ocupe de colete încet, astfel încât unele colete în țările din america de Sud au nevoie de aproximativ 90 de zile, dar ne putem face o responsabilitate, daca e de garantie timp de livrare, ne poate da rambursare completă.

- Dacă ai nevoie rapid de transport maritim , puteți alege DHL,FEDEX,EMS,în mod normal, acesta poate ajunge la tine aproximativ 6-10 zile,dar ele nu sunt gratuite, deoarece acestea sunt mult mai scumpe decât cele normale de transport.

- Taxele vamale nu sunt incluse în elementul de preț și taxa de transport maritim.

Feedback-ul

- Suntem un fel și sincer vânzător.Și sper să vă bucurați-vă de cumpărături în www.adidasipuma.ro magazin.

- Dacă vă place noastră de servicii și produse, de 5 stele de rating pozitive ar fi apreciat.

- Și, dacă aveți orice întrebări sau să îndeplinească orice problemă, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați înainte de a părăsi orice feedback.

Client Service

- Satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru.vom verifica fiecare colet inainte de a ne trimite

- Ne vom concentra mereu pe parcela ta tot timpul atunci când pe cale de a vă, dacă tu cant piesa ,vă rugăm să ne contactați .

- Vă rugăm să nu lăsați orice feedback negativ sau neutru sau deschide orice disputa de pe www.adidasipuma.ro, fără comunicare, credem că putem rezolva problema pentru tine.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Returnare și rambursare

-Vom oferi o rambursare completă, dacă elementul cant ajunge in garantie timp.

-Vă puteți întoarce înapoi articole de la noi, dacă tu dont place bunuri, dar nu vom plăti pentru costul de transport maritim ,O Restituire va fi dat după ce am primit returnat de calitate fină.

-Dacă produsele îndeplinesc probleme de calitate, vă putem oferi rambursare completă sau o parte rambursare.dar vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide dispute.

fereastra.adminAccountId=227810909;

Etichete: ceas rotund mecanism, benyar barbati ceas, ary ceasuri, seiko 5 curea, seiko ceas, păgân design 1661, bărbați ceas, bărbați ceas pilot, GUANQIN, guanqin ceas.

Caracteristică Rezistent La Apă
Adâncime De Rezistență La Apă 3Bar
Incuietoare Tip Catarama
Cutii & Cazuri Material Hârtie
Numărul De Model GQ16043 GUANQIN CEAS
Lățime De Bandă 20mm
Nume De Brand GUANQIN
Diametru Cadran 43mm
Formati Fereastra Material Tip Hardlex
Caz Grosime 12mm
Trupa Tip De Material Piele
Carcasa Din Material Din Oțel Inoxidabil
Stil Afaceri
Mișcarea Automatic Self-Wind
Trupa Lungime 22cm
Cazul Formei RUNDA
Tip De Element Ceasuri De Mana Mecanice

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

GUANQIN de Lux Automatic ceas Mecanic Barbati Ceasuri Calendar ceas pilot de Brand de Top Impermeabil Ceasuri Relogio Masculino

GUANQIN de Lux Automatic ceas Mecanic Barbati Ceasuri Calendar ceas pilot de Brand de Top Impermeabil Ceasuri Relogio Masculino

Produse similare

Descriere: Mișcare: Automat(self-winding) mișcarea Cadran: cadran negru ; Caz Meterial: solid 316 carcasă din oțel inoxidabil.Caz diametru: 42mm fara coronita ; Caz grosime: 14mm.Curea: 22mm latime curea.Clasp type: Pin Buckle.Sticlă Specială rezistentă la zgârieturi meterial de sticlă.Plata: Vom accepta 2 metoda de plata : 1>.Metode de plată oferite de www.adidasipuma.ro Escrow. 2>.Paypal

248.37lei

Oamenii Mecanice Watchs LOREO Apă fantomă seria 200 M Rezistent la Apă Automată de Afaceri Scufundări Ceas de mana Barbati Relojes Hombre SERVICII Fierbinte de vânzare de produse de la vanzatori de top Toate comenzile expediate de la www.adidasipuma.ro depozite în termen de 48 de ore Serviciu dedicat clienților AMBALARE ȘI DE TRANSPORT MARITIM DE GARANTARE Bucurați-vă

270.44lei

Mens Ceasuri de Lux, Marca Diamond Black Gold Automatic Skeleton Ceasuri 3D Dragon Ceas Mecanic rezistent la apa Relogio Masculino Descriere: - de Înaltă calitate din Piele trupa vă oferă un nou definiția clasică. - Schelet dial design dezvăluie la modă punct de vedere. - Ceas din Oțel inoxidabil caz face ceasul mai durabil. - De zi cu zi rezistenta la apa (nu pentru duș sau înot).Caietul

94.41lei

CADISEN Design de Brand de Lux pentru Bărbați Ceasuri Mecanice Automate Negru Ceas Barbati 100M rezistent la apa Business Casual luminos Ceas Descriere: - 100% brand nou și de înaltă calitate. - Precis Automat mechanical ceas.pentru a păstra precise de timp. - Japonia NH36A complet automat mișcare mecanică. - 316 carcasă din oțel Inoxidabil și din oțel Inoxidabil curea de ceas - Rezistent

347.72lei

Descriere Marca :Corgeut Mișcare :NH35 Automata(Self-Winding) Mișcarea Diametru Cadran : 40mm Caz Grosime : 12mm Material Caz : Oțel Inoxidabil Trupa Material : Piele Rezistenta la Apa 5ATM Lățime de Bandă : 20mm Band Lungime: 20cm Sticlă:Specială rezistentă la Zgârieturi Sticlă Minerală Luminos: Da

372.24lei

Feedback-ul: 1 depindem de satisfacție a clienților noștri pentru a reuși.Noi prețuim fiecare client.Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi. 2 Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ia un minut să ne lăsați un feedback pozitiv cu 5 stele, cu bucurie ne va face același lucru pentru tine. 3 vă Rugăm să ne contactați

61.82lei

Descriere: Mișcarea: ST1780 Automata(self-winding) mișcarea cu rezerva de putere de funcții; Dial: Alb/verde/albastru/negru dial ; Caz Meterial: solid 316 carcasă din oțel inoxidabil.Caz diametru: 40mm fara coronita ; Caz grosime: 13.5 mm.Curea: 20mm latime curea din piele.Clasp type: Pin Buckle.Sticlă Specială rezistentă la zgârieturi meterial de sticlă.Funcția : Putere indicator de rezervă

321.58lei

Descriere: Avem 2 model de circulație pentru acest ceas,puteți alege mișcare, cum ar fi: 1>.Mingzhu 2813 mișcarea Automată 2>.MIYOTA 8215 Automatic. Mișcare: Automat(self-winding) circulație ; Dial: cadran negru ;data la ora 3 Caz Meterial: solid 316 carcasă din oțel inoxidabil.bezel ceramica . Caz diametru: 44mm fara coroana Caz

351.63lei

Calitate de Top 40mm Parnis Casual Safir Cristal 100% piele de Vacă de Afaceri Auto-Data Luna Bărbați Ceasuri Mecanice Ceas Automatic cu Ridicata Disponibile!!!Bine ati venit Distribuitor la Intrebare!!!! Descriere: -Sappire sticla:extrem de transparancy și scratchproof. - Mișcarea: faimosul brand -- miyota8215 mișcare - Muctifunction: auto data,luminos, rezistent la apa 5ATM - Uita-band:

472.27lei

Introducerea de produse: Acesta este un clasic automat mechanical ceas.Este o formă de butoi design.Cazul este placat cu oglindă.Cureaua din piele este moale si confortabil.O combinație într-un foarte mare grad textura ceas, în valoare de colectare. Angajamentul de ONOLA Ceasuri de Marcă 1:cele Mai multe ceasuri sunt în stoc și pot fi achiziționate de la voi. 95% dintre

150.70lei

Brand: Corgeut Mișcare: automat (înfășurare automată) mișcarea Caz material: 316L Lustruit din oțel inoxidabil Gol afară de capacul de jos de caz Caz dimensiune: 42 mm (fără coroană) Caz grosime: 12mm Gol afară de cazul.Cadran culoare: alb/negru/albastru dial Curea: 22mm curea din piele cu cataramă de pin.Sticla: Special rezistent la zgarieturi sticla minerala rezistenta la Apa: apă până

339.35lei

Shippment timpul de Livrare este de aproximativ 7-60 zile lucrătoare.Poate dura mai mult timp pentru a ajunge unele țări, în special pentru Brazilia,America de Sud,Africa de țări. (1) Î:Când am de a face plata, ceea ce în timp poate fi livrat?O:Livrate în termen de 48 de ore și să ofere numărul piesei. (2) Q:Cât timp voi primi coletul?Dacă nu a primit,cum pot face ?A:în Funcție de

218.92lei

plată 1. Vom accepta Escow / Paypal / Money Booker / Vest Uniox / Card de Credit / Qiwi Wallet / Trupa plăți de Transfer și alte metode de plată, de Transport 1. Elementele vor fi livrate în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce vom verifica plata. 2. Timpul de livrare a pachetului depinde de metoda de transport alegi. 3. De obicei, ajung la destinație în 15-45 de zile, în diferite țări

76.12lei

Moda De Mare, Cadran Militar Cuarț Bărbați Ceas Piele Business Casual Sport Ceasuri De Sex Masculin Ceas Ceasuri Reloj Relogio Masculino Pentru cantitatea mare de prieteni: Dacă ați cumpărat cantități mari, vă Rugăm să nu ezitați să mă contactați.Ne va reprezenta la cel mai bun preț și cele mai bune costul de transport maritim pentru tine. Serviciul Nostru: 1.

14.94lei

CADISEN Bărbați Ceasuri cuarț Încheietura Ceas Japen MIYOTA 9015 Mișcare Fierbinte Brand de Lux din Africa de Sud Diamante Reale Ceas din oțel Inoxidabil Ceas Curbat de Sticlă de Safir Curea din Piele Celebru de sex Masculin Ceas descriere Produs: - Africa de Sud Real diamond inlay pe ceas. - MIYOTA 9015 Automată Mișcare Mecanică. - 316L din oțel Inoxidabil caz - de Înaltă calitate din

515.16lei

PAGANI DESIGN 2019 Ceasuri Barbati neutrale Ceasuri de mână de Brand de top Luxury Ceas Barbati Chronoograph Relogio Masculino - 100% de brand nou și de înaltă calitate - Precis Japonia Seiko NH35A mișcare Mecanică pentru a păstra precise de timp - 100M rezistent la apa - din oțel Inoxidabil ceas band - mâinile Luminos, rezistent la apa, ceasul --------------------------------------------Caracteristici

321.96lei

Top