Annzley Autentice Din Piele De Oaie Scurt Underbust Corset Cu 6 Bretele 24 De Piese Din Oțel Tras Korsetts De Vânzare

Produs nou

In stoc

986.84lei

Măsurare

Una dintre cele mai importante măsurători este Măsurarea Taliei.Iată cum să facă măsurători dumneavoastră.

Talie: Masurati in jurul tau talie naturale, fiind cea mai mică parte.

Underbust: Măsurați în jurul underbust

Solduri: Măsurați în jurul cea mai mare parte din șold.

Dimensiune

După măsura dreptul de măsurare, vă rugăm să consultați tabelul de mai jos și să alegeți mărimea potrivită.

De exemplu: O persoană a cărei talie naturale de măsurare este de 30 de centimetri,apoi consultați tabelul de mai jos,ar trebui să alegeți corset marimea L.

Sau dacă nu sunteți sigur ce dimensiune pentru a alege,vă rugăm să ne lăsați măsurătorile dumneavoastră

și vă vom ajuta să alegeți mărimea potrivită.

Annzley Corset PK Obișnuit Corset

Annzley corsete sunt total reale autentice oțel dezosată talie formare corsete.

Prima diferență evidentă este greutatea.Real corsete caracteristică oțel oase, (spirale de oțel și greu plate de oțeluri, cu grele din oțel busks), care cu forma de corset ajuta la susținerea și forma corpului.Comune corsete caracteristică de plastic fin dezosare, deci hainele sunt foarte ușoare.Problema cu plastic dezosare este ea nu are suport pentru modelarea la toate, și mai rău pot indoi in forma.În contrast, un adevărat corset va forma silueta de-a lungul timpului și va permite chiar mai mare talie reducere și tunderea.

În al doilea rând, tesatura diferență.Annzley corsete utilizarea de înaltă calitate, satin, brocart, matase, PU, piele și alte materiale pentru stratul exterior, cel puțin din două straturi.Trei straturi de material este, de asemenea, disponibil pentru un plus de confort și panglici bine.În același timp, va garantam 100% bumbac gros pentru căptușeală interior.În contrast, comune corsete sunt, de obicei, un singur strat, și subțire sau chiar fără căptușeală.

Al treilea, manopera.Ne-am specializat în a face din oțel tras corsete de aproape 8 ani, și avem foarte muncitori calificați, cusut de corsete este precisă și perfectă.La vederea noastră, corsete, vei fi profund impresionat de marele nostru manopera.

Ultima, ne folosim de brand de înaltă calitate și avansate de catifea pachet pentru fiecare corset comanda.Corsetul este bine ambalate pentru transport.

Vom încerca întotdeauna cele mai bune noastre de a face fiecare corset perfect pentru clientul nostru evaluate.

Politica:

Satisfacția clientului este întotdeauna prioritatea noastră!Ne exprimam speranta de a rezolva orice probleme de comunicare, iar noi suntem aici pentru a răspunde la toate întrebările dumneavoastră.

Dacă aveți nevoie pentru a reveni sau a face schimb de element cu motive rezonabile, vă rugăm să ne contactați înainte de a expedia produsul înapoi.Elementul trebuie să fie în ambalajul original și nu purtate, parfum sau modificate.Cumpărătorul este responsabil pentru toate returnare sau de schimb costurile de transport.

Dacă aveți nevoie de asistență sau aveți orice nelămuriri, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface.

Notă:

De ecrane de calculator au aberațiilor cromatice, mai ales între ecran CRT și LCD ecran, nu putem garanta 100% că culoarea produselor noastre va fi exact la fel cu fotografii-ai văzut.

Vânzătorul nu este responsabil pentru eventualele impozite sau taxe vamale colectate prin curier în numele vamale din țara dumneavoastră dacă orice.Acest lucru NU este poștale.Am plătit toate taxele poștale înainte de expediere.

De Contact Și De Satisfacție:

Ne răspunde la mesaje în termen de 24 de ore (cu excepția weekend și de sărbători).

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări în orice moment.

Dacă ne-ați contactat și nu a primit un răspuns în termen de 24 de ore (cu excepția weekend și de sărbători), este destul de probabil că nu am primit mesajul dvs. sau e-mail.Acest lucru se întâmplă ocazional.Vă rugăm să ne contactați prin intermediul www.adidasipuma.ro mesaj din nou.

Ca avem www.adidasipuma.ro de afaceri, orice deschise caz, dispute sau feedback va afecta www.adidasipuma.ro de credit.Dacă aveți orice probleme sau cerere, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, mai degrabă decât în mod direct deschide orice cazuri nici nu lasă nici neutru/negativ feedback-ul.De asemenea, sunteți binevenit să ne contactați pentru mai multe soluții.Ne-ar dori să ofere orice ajutor cât de departe putem.Noi prețuim fiecare client și de a garanta satisfacția.

Etichete: clepsidra corset victorian, verde bustiere, corset talie, fusta din piele corset, oamenii corsete, ursuz, mare bustiera sexy, corset sexi, corset underbust, corset femei.

Material Pe Deplin Autentic 24 De Oțel Bonings De-A Lungul
Nume De Brand Annzley
Funcția Talie de Formare,Greutatea Pierderi,panglici bine,Slăbire
Lungime Front 20cm, sides 22cm,back 18.5cm
Tip De Produs Pur Manual,Manopera Excelente
Tip De Alimentare Factory Outlet, Retail Si En-Gros
Model Tip Solid
Numărul De Model LC018014
Tip De Element Bustiere & Corsete
Sugestiv Sexual No
Obscene Imagine No
Dimensiune 3XS,XXS,XS,S,M,L,XL,XXL,3XL,4XL,5XL,6XL,7XL
Personalizat de servicii Disponibile,Vă Rugăm Să Ne Contactați
Talie Efect de Formare și Cum să Poarte Slăbire Talie 3-7 Cm, Ca Mai Jos Video
Compoziția Materialului PU
Gen FEMEI
Stil de zi cu zi
Decor Buton

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Annzley Autentice Din Piele De Oaie Scurt Underbust Corset Cu 6 Bretele 24 De Piese Din Oțel Tras Korsetts De Vânzare

Annzley Autentice Din Piele De Oaie Scurt Underbust Corset Cu 6 Bretele 24 De Piese Din Oțel Tras Korsetts De Vânzare

Produse similare

1) Cum de a plăti bani atunci când plasați o comandă sau o problemă legată de cardul dumneavoastră ? Sau vă Rugăm să contactați Cumpărători On-line: 2) Ce Dimensiune Ar Trebui Să Aleg? Vă rugăm să alegeți în funcție de dimensiunea diagramă.Sau contactati-ne pentru o idee. 3) comerțul cu Ridicata și picătură de transport maritim sunt atât de

24.00lei

Compania noastra FETE FRUMOASE este în principal de a face cu doamna lenjerie intima si costum sexy de câțiva ani.Stilul nostru este popular în întreaga lume.Ceea ce e important, am fost lauching nou stil pentru toate tipurile de elemente.A face ceva nou pentru a satisface clienții nevoie. 1. Descriere 1. culoare:rosu, violet, negru,alb,roz 2.discount pentru comanda mare, 5-15%

81.49lei

Remarca: Acest lucru este important de a alege de măsurare de această talie,vă rugăm să măsurați talie,și alege cele mai bune dimensiunea de unul singur. Vă rugăm să permiteți-2-3cm de toleranță din cauza manuală de măsurare. Unele Poze Reale

23.23lei

Pachetul inclus: 1 corset Material: 10% spandex/90% polyseter/faux din piele Culoare: negru Marime: S/M/L/XL/2XL Stare: 100% de brand nou ​ Dimensionarea si Returnare: Talie de măsurare este cheia atunci când dimensionare pentru corsete. Vă recomandăm să vizualizați dimensiunea diagramă & pentru dimensiunea care se potriveste cel mai

66.89lei

FIERBINTE NE$ 1.29 Comenzi(9002) FIERBINTE NE$ 8.98 Comenzi(8899) HOT US 2.99 dolari Comenzi(331) FIERBINTE NE$ 19.88 Comenzi(926) FIERBINTE NE$ 7.99 Comenzi(7473) HOT US$ 9.99 Comenzi(907) FIERBINTE NE$ 8.99 Comenzi(1408) FIERBINTE NE$ 8.99 Comenzi(7087) Dimensiuni noastre pot fi diferite de dimensiune ai purta de obicei, vă rugăm să alegeți dimensiunea se referă la dimensiunea diagramă

50.75lei

Culoare:: Roșu Albastru Negru Alb Mov Material: Poliester, Plastic Dezosată Pachet: Corset+G-String Dimensiuni disponibile: S M L XL XXL 3XL 4XL 5XL 6XL Remarca: Acest lucru este important de a alege de măsurare de această talie,vă rugăm să măsurați talie,și alege cele mai bune dimensiunea de unul singur.

53.50lei

Moda Sexy Corsete Rochii Plus Dimensiune Costume Overbust Burlesc Corset Rosu Si Fusta Set De Lenjerie Tutu Corselet Pachetul Include: 1 Corset + 1 G-String

52.64lei

Informații Generale 1.Element de Camuflaj Epocă Sexy Steampunk Corset pentru Femei Uzura Overbust Talie Slăbire Bustiera de Imprimare de Moda Sexy Tube Top Corset 2.Material Poliester/Bumbac 3.Culori, 4.Pachetul Fiecare iterm pus în 1opp sac, apoi pune în cutie de carton 5.Gen Femei 6.Logo-ul ODM stiluri nu au logo-ul. OEM stiluri pot fi personalizate. 7.MOQ 1buc acceptat 8.Data

74.53lei

Descriere Specificații Culoare: Negru Material: Laux din piele Lenjerie Marime: S/M/L/XL/2XL/3XL/4XL/5XL/6XL Ocazie: in Fiecare zi/Glamour/Petrecere/Show Caracteristică :Moda/Sexy/Lolita/Frumusete/Slăbire Includ: Un Corset și Un șir G Oase: 10 sprial oțel oase Depozit Locație: China,Statele Unite ale americii Avantajul Nostru: 1. Haine de înaltă calitate 2. Mai rapide și mai Sigure metode

80.24lei

Femeile Manual Punk Gothic Lolita Din Dantela Sutien Top Harajuku Zburli Talie Elastic Jartieră Centura Corset Underbust Cușcă Sculptura Cablajului Descrieri: Culoare: Negru,Alb,Roz,Rosu Dimensiune : :se potrivesc cel mai XS-M Fete Material: Metal, de Înaltă calitate pu Piele Pachetul de conținut: cum ai alege. NOTĂ: nu include ciorapi, sutiene,colierele

106.00lei

Bine ati venit la magazinul meu Noua Lista Produse Calde! Culori: Așa Cum Se Arată 1set : 1* Corset +1*G-string Stil: Moda stil European , de foarte buna calitate Unitate: cm (1 cm = 0.39 ) (Vă rugăm să permiteți 1-2 cm de eroare din cauza manuală de măsurare)

46.71lei

Dimensiunea diagramă Informații Generale 1.Element S-6XL Plus Dimensiune Corset Femei Faux din Piele Corset Negru din Dantela Lenjerie Sexy Corset Rochie Steampunk Bustiera Corpet Cu Fermoar 2.Material Poliester/Bumbac 3.Culori, 4.Pachetul Fiecare iterm pus în 1opp sac, apoi pune în cutie de carton 5.Gen Femei 6.Logo-ul ODM stiluri nu au logo-ul. OEM stiluri pot fi personalizate.

72.90lei

dimensiuni talie cm în talie cm XS 22-24 55-60 S 24-26 60-65 M 26-28 65-70 L 28-30 70-75 XL 30-32 75-80 XXL 32-34 80-85 3XL 34-36 85-90 4XL 36-38 90-95 5XL 38-40 95-100 6XL 40-42 100-105 Vă Rugăm Să Notă: 1.Acolo este de 2-3% diferență în conformitate cu manualul de măsurare. 2.Vă rugăm să verificați cu atenție graficul de măsurare înainte de a cumpăra produsul.1

34.99lei

Noua Lista Produse Calde! Culori: Ca imagini 1set : 1* Corset Stil: Moda stil European , de foarte buna calitate Spălare: spălare de Mână numai, pune plat să se usuce, nu de călcat. 1 inch=2,54 cm 1 cm=0.39 inch

82.09lei

Dimensiuni noastre pot fi diferite de dimensiune ai purta de obicei, vă rugăm să alegeți dimensiunea se referă la dimensiunea diagramă .Doar pentru Referință, Dimensiunea Taliei este cel Mai Important.De exemplu, dacă naturală dimensiunea taliei este de 25 /26 , puteți alege un Mic; dacă este 27 /28 , mai bine ai alege un Medium. Previzualizare Termenii de Serviciu Transport Când

30.40lei

Remarca: Talie este cel mai important parametru Dacă nu puteți alege cea mai bună dimensiune,vă rugăm să contactați-mă.Vă rugăm să alegeți cel mai mare de unul singur 1 inch=2,54 cm 1cm=0.39 inch va fi o eroare de aproximativ 2-3cm de măsurare manual Unele Poze Reale

32.59lei

Descriere Culoare:Maro Material:Poliester & Spandex Lenjerie intima Marime:S/M/L/XL/2XL Ocazie:in Fiecare zi/Petrecere/Halloween/Show/Cina Caracteristică:Respirabil Push-Up,Body Shapwear,Control Burtă, Invisiable Modelarea Corpului Oasele:12 Oase Din Plastic Închidere:Dantelă Sus, Cataramă Reglabil:cureaua Din spate pot fi ajustate în funcție de organism Inclus:Un Corset Si Un G-String Depozit

70.76lei

Top