G05 Fața Gratare ABS & din Fibra de Carbon Racing Gratar pentru BMW X5 G05 2019 2020 Bara Fata Grill Înlocuirea M Culoare Dublu Lamele

Produs nou

In stoc

369.28lei

Include : 1BUC (Stanga & Dreapta)

Material : ABS

Pentru: BMW Seria X X5 G05 2019 - Up

Instalare : 1:1 de Înlocuire tip ( l Înlocui pe cel original gratare )

Lux-căutarea, cel mai bun cadou pentru masina ta!

Pachetul Include: 1x Fata Gratare

Notă:

1.Vă rugăm să lăsați-ne 5 stele feedback-ul pozitiv și împărtășiți-ne o poza daca te satisface produsele noastre și de serviciile noastre.

2.Suntem un producător care produce peste mii model de piese auto .avem stricte QC înainte de fiecare expediere .

3.Dar dacă veți găsi orice problemă și daune pentru partea , vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback-ul .Serviciul nostru va fi întotdeauna on-line.

(Vă sugerăm să vă face instalarea în tine atelier local.Pentru piese din fibra de Carbon, profesional competențe și conștiinciozitatea este necesar.)

1, Q: Cum de a confirma dacă acest produs se potriveste cu masina mea sau nu?

O: Dacă nu sunt sigur despre instalării, vă rugăm să contactați și să ne trimiteți poze(fata, spate si masina intreaga imagini), apoi vom verifica potrivesc sau nu pentru tine.

2, Q: Este adevărat 100% plin fibra de carbon, material și uscat de carbon?

A: unele spoilere sunt integral din fibra de Carbon, dar nu toate produsele uscate de carbon, dacă sunteți cuirous despre asta, vă rugăm să ne contactați .

3, Q: Este FISCALE incluse în ordinea de încărcare?

O: Cumpărătorul este responsabil pentru plata oricăror locale taxe Vamale.În cazul în care elementul a fost returnat din cauza probleme vamale, ne poate rambursa numai pentru punctul de REPER, așa că vă rugăm să urmăriți colete în mod constant, odată ce te vamale problema,vă rugăm să contactați din timp, pentru a evita returnarea, sau putem doar element de rambursare parte o dată a revenit.

4.Q: cât de mult impozit trebuie să plătească?

O:În țări Europene :toate elementele nevoie de taxe de import, care este de 35-45 euro bazează pe mici facturi comerciale

În statele UNITE ale americii piață: toate elementele care nu trebuie să plătească taxe de import, în cazul în care totalul facturii comerciale este mai mică decât 1000usd, ca valoarea facturii va fi 200usd ,atât în statele UNITE ale americii piață nu trebuie să plătească impozit.

În Australia piață: toate elementele care nu trebuie să plătească taxe de import, în cazul în care totalul facturii comerciale este mai mică decât 1000AUD, ca valoarea facturii va fi 200AUD ,atât în Australia piață nu trebuie să plătească impozit.

1. Comenzile vor fi livrate în termen de 2 până la 7 zile lucrătoare după ce plata a fost Eliminat.Comenzile efectuate in Week-end

și Sărbătorile vor fi procesate în Următoarea zi lucrătoare.Vă rugăm să permiteți-10-21 zile pentru livrări internaționale.Unele

transporturile poate dura mai mult, pot să-ți locale autoritățile vamale și de metoda de transport aleasa.

2. Combinat cu transport maritim de reducere pot fi oferite.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru a beneficia de reducere.Pentru a beneficia de reducere, unul plin de plată trebuie să fie făcut pentru elemente combinate.

3. Vă rugăm să vă asigurați că ADRESA de livrare oferi la checkout și paypal sunt corecte.Noi nu suntem responsabili pentru undeliverable adresa.

4. Pentru a dezertat elemente, costurile de returnare și cu înlocuire costul de transport maritim trebuie să fie născut de către vânzător.Cumpărătorul trebuie să contactați-ne cu numărul de ordine în termen de 7 zile de la data a sosit pachetul.Creanțe nu va fi acceptată după 7 zile.

5. Dacă ai orice întrebare despre transport pentru un TRANSPORT GRATUIT, piese de schimb, vă rugăm să contactați-ne pentru a alege corect metoda de transport maritim-ți place.

Despre Retur:

1. Element Deteriorat

Marfa deteriorată include elemente care sunt deteriorate în timpul transportului.Dacă un transport ajunge la ușa ta, cu evidente deteriorarea de transport maritim, vă rugăm să refuze să accepte livrarea.Dacă ai primit pachetul și a găsit niciun deteriorat locul de muncă, vă rugăm să deschideți cutia pentru verificare înainte de a vă înscrie, vă rugăm să salvați toate materialele de ambalare și documente și să ne contactați imediat.Fotografiile digitale vor fi necesare pentru toate cazurile.

2.Defecte sau Greșit Produs Livrat

Dacă elementul pe care doriți să se întoarcă este inoperabil, dar nu are nici o deteriorare vizibilă, este considerat defect.Dacă primiți un defect sau element greșit, vă rugăm să salvați toate materialele de ambalare și documente, contactați-ne imediat cu Numărul de Ordine în termen de 7 zile după ce te duci la pachet si va procesa cererea dumneavoastră imediat.Element de înlocuire vor fi procesate si expediate la întoarcere și inspecție de elementul original.Creanțe nu va fi acceptată după 7 zile.

Căzut Liber să ne contactați cu orice întrebări.

Despre Garantie:

Numai piese.Cumpărătorul responsabilitatea pentru costul de transport maritim.Garanție nu se aplică la instalarea necorespunzătoare, apă/foc deteriorarea, modificarea sau orice acte de natura.

Customer Service:

Dacă aveți îndoieli cu privire la produsele noastre înainte sau după ce a câștigat licitația, vă rugăm să nu ezitați să contactați serviciul nostru pentru clienți echipei de suport.

Biroul nostru se deschide de luni până sâmbătă.Ne-am închis în zilele de duminică și la toate sărbătorile importante.

Adresa dvs. de e-mail este garantat de a fi răspuns în termen de 24 de ore.E-mail trimite-ne timpul sărbătorilor va fi răspuns în următoarea zi lucrătoare.Din cauza la alt fus Orar, răspunsul va fi întârziere pentru uneori.

Etichete: bmw x5, bmw g05 x5, bmw g07 x7, bmw rinichi, bmw e90 m3 splitter, bmw x6, bmw g05, bmw x5 f85 spoiler, covor x5 g05, bmw m autocolante, autocolant auto.

Origine NC(de Origine)
Lățime Produs 50cm
Caracteristici Speciale 1
Înălțime Element 10cm
Montarea Pentru BMW X5 G05 2019-Up
Tip De Element Curse Gratare
Modelul Anului 2019-up
Articol Greutate 2kg
Element De Lungime 50cm
Tip De Material ABS

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

G05 Fața Gratare ABS & din Fibra de Carbon Racing Gratar pentru BMW X5 G05 2019 2020 Bara Fata Grill Înlocuirea M Culoare Dublu Lamele

G05 Fața Gratare ABS & din Fibra de Carbon Racing Gratar pentru BMW X5 G05 2019 2020 Bara Fata Grill Înlocuirea M Culoare Dublu Lamele

Produse similare

1. Caracteristică: X5 F15 (2014 - 2018) X5M F85 (2014 - 2018) X6 F16 ( 2015 - 2019 ) X6M F86 ( 2015 - 2019 ) .

398.30lei

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; culoare: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produs-desc { width: 100%; height: 209px;

77.45lei

Caracteristici: Înlocuitor pentru BMW E85 Z4 E86 2003 - 2008. Făcute de către producător profesionale, de asigurare a calității. Ușor de Instalare:instalare Ușoară în câteva minute, fără funcționarea profesională. La fel ca originalul, lasă-ți mașina să arate ca nouă. Un înlocuitor direct pentru vechi sau rupte una. Specificații: Culoare:

137.09lei

Condiție: -Usor si durabil. -Calitate excelenta ABS. -Dublu linie de design,face masina ta arata mult mai la modă și unic. -Perfect aftermarket de înlocuire. -Instalare profesională este recomandată.Caietul de sarcini: Culoare: negru Lucios, M Culoare -Material: Plastic ABS -Plasarea pe Vehicul: Fata,stanga,dreapta-Cantitate: 1 Pereche (stânga și dreapta) -Dimensiuni: 39 x 17 x 4.5 cm Montarea:

101.97lei

PENTRU HONDA CIVIC 2016-18 10 GEN JDM-CTR STIL GLOSSY BLK OCHIURI FATA CAPOTA GRILA Pachetul Inclus: 3 Piesă De Înlocuire Tip Grila Fata (Inclusiv Cele 2 De Sus A Farurilor Bucati) Caietul de sarcini: Nume Produs: Fața Superioară Grila Material: ABS Culoare: Negru Lucios Plasarea pe Vehicul: Fata, de Sus Caracteristici: - 100%

211.62lei

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; culoare: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produs-desc { width: 100%; height: 209px;

108.32lei

Caracteristici: de Înaltă calitate spoiler grila de primă de material ABS, ușor și durabil.Oferi mai mult fluxul de aer pentru a răcitorului de a proteja componentă vitală a motorului la supraincalzire.Preveni în mod eficient resturile de la a merge în compartimentul motorului de masina ta și provoacă daune.Accentua aspectul general al mașinii, făcându-l mai atractiv și îmbunătățirea

684.54lei

Noua Masina de Curse Fata Grile Grila pentru perioada 2001-2003 Honda Civic Type R Negru Abs YC101067 Montarea: Pentru Honda Civic 2001-2003 Stil:Tip R stil Direct bolt pe instalare Materiale de înaltă calitate ABS Îmbunătăți aspectul de masina ta Instrucțiunea nu este inclus.Instalare profesională este foarte recomandat pachetul include:1xRacing

36.02lei

Caietul de sarcini: Tip: Masina De Grila De Acoperire 9 culori Material: ABS Cantitate: O Pereche (stânga și dreapta) Dimensiune:27*15.5*4cm Caracteristică: 1.Fabricat din plastic de pe suprafața cu cea mai bună calitate 2.Durabil și de lungă durată de viață garantat 3.Îmbunătățește vehiculului dumneavoastră styling

97.50lei

===Descriere produs=== Material : ABS Culoare: Negru Lucios Se potrivesc Pentru: X5 X6 E70 E71 2007-2013 Pachetul include: O Pereche(Stanga+Dreapta) ===Fotografie de Produs=== ===Atenție=== ====Despre Transport==== 1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO) 2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. 3. Am doar

84.88lei

Caietul de sarcini: 100% de Brand nou Și de Înaltă Calitate Culoare: Pictura Negru Lucios Roșu Și Galben Material: ABS Cantitate: 1 pereche (stânga și dreapta) Caracteristici: Ultra Lumină Greutate.Direct bolt-on proiectat pentru o instalare usoara.Ajută adauga stil si spori model mai vechi.Oferă stil personalizat pentru vehiculul dumneavoastră.Montarea: Pentru BMW 4-Series F32 Coupe 2013-2016

316.51lei

Pereche Negru Lucios Fata Rinichi Grile Pentru BMW F20/F21 Seria 1 2010-2014 Montarea: Pentru BMW F20/F21 Seria 1 2010-2014 Caietul de sarcini: -Tip: Fata Rinichi Grile -Culoare: Negru Lucios -Material: Arcylonitrile Butadine Stiren -Dimensiuni: 32cm x 19cm x 4.5 cm -Cantitate: O Pereche (stânga și dreapta) Caracteristică: 1.

123.18lei

J034-3 Wrangler jk grila fata Material: plastic ABS Culoare: Negru Montarea: wrangler jk 2007 până în 2016 ​ De Vânzare La Cald Produse

209.95lei

Stimate Client vă Rugăm să rețineți 1.Taxele de Import și Fiscal nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. 2.Vă rugăm să verificați cu țara Vamale de a determina ceea ce costuri suplimentare vor fi înainte de a cumpara. De afaceri este foarte greu.Vă mulțumim pentru înțelegerea și cooperarea dumneavoastră în avans. Pentru Nissan Infiniti

551.96lei

Caracteristici: Stare: 100% de Brand Nou, nefolosit, sigilat, nedeteriorat, de Înaltă calitate ABS autocolante este ușor de instalat.Bun pentru Grila de exterior Ornamente decor scopul Pachetul Inclus : M 3 culori autocolant Potrivit Pentru : BMW seria 1 F20 F21 F40 E87 E81 E82 E88 2004-2011 2012-2019 2020 Pachetul Inclus: 1 Set ( 3 buc) Față Grill Decorative Acoperă

41.73lei

Fața Superioară a Barei de protecție Gratar Pentru Mercedes W212 E-Class E200 E260L E280L E300L E320L 2010-2013 Info Produs Montarea: 2010-2013 Mercedes-Benz E350 4Matic Sedan cu 4 Usi 2011-2013 Mercedes-Benz E350 4Matic Vagon cu 4 Usi 2010-2013 Mercedes-Benz E350 Bază Sedan Cu 4 Usi 2011-2013 Mercedes-Benz E350 Bluetec Sedan Cu 4 Usi 2010-2011

358.63lei

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; culoare: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produs-desc { width: 100%; height: 209px;

54.91lei

Top