Minunat Tul De V Gâtului O-Linie De Rochii De Mireasa Cu Aplicatii De Dantela Mâneci Lungi Rochie De Mireasa

Produs nou

In stoc

311.66lei

Stil Popular !Top De Vânzare !Calitate Garantata!

Vom accepta rambursare dacă nu-ți place și trimite înapoi rochia

CUM PENTRU A MĂSURA:

Dimensiunea Diagramă:

NOTĂ:

A : Aceasta rochie nu include alte accesorii precum manusi, jwellery,nunta, voal si crinolina fustă ( arată pe imagini).Licitatia este pentru o rochie numai!!!

B : De ecrane de calculator au aberațiilor cromatice, mai ales între ecran CRT și LCD ecran, nu putem garanta că culoarea produselor noastre va fi exact la fel cu fotografii-ai văzut.

C: este foarte normal sa ai 1 inch eroare de măsurare între dimensiunile oferi și dimensiuni de rochie te va primi.Acest tip de eroare nu poate fi acceptată pentru orice retururi sau schimburi.

D : Rochie Poate Fi Făcut în Personalizate Dimensiune, Culoare .Aceasta rochie poate fi personalizat în funcție de măsurătorile dumneavoastră.Dacă măsurătorile sunt pe marimi, suntem fericiți pentru a face rochia în funcție de măsurătorile dumneavoastră atâta timp cât sunteți de acord că finale modificarea ar putea fi necesar pentru a se potrivi cel mai bine.Vă recomandăm că ați măsurătorile luate de către un profesionist inainte de a cumpara orice rochie online.

Plata

A. PLS faceți clic pe butonul "Cumpara Acum", atunci când plasați o comandă, atunci se va duce pentru a termina de plată în timp ce puteți lăsa mesaj cu privire la măsurători, culoare si alte detalii credeți că este important.

B. Escrow este securizată GRATUITĂ de servicii de plată care este în mod automat disponibile pe toate tranzacțiile.Acest serviciu asigură că plata este eliberat de către furnizor numai după ce confirmați satisfăcătoare primirea comenzii.

C.În prezent , puteți plăti folosind 1) Card de Credit 2) Transfer Bancar 3) Moneybookers 4)Western Union 5)Alte Metode acceptate de www.adidasipuma.ro, cum ar fi Maestro, Qiwi Wallet ,Solo, Carte Bleue, PostePay, CartaSi, 4B și Euro6000. Mai multe opțiuni de plată va fi disponibil pe www.adidasipuma.ro în viitor.

Ambalare: produsele Noastre sunt ambalate într-o hidrofug polybag.Sau dacă aveți orice cerință specială, spune-ne, va ambala în funcție de cerințe.

De asigurare și Personalizat: Cumpărătorii sunt responsabili pentru orice asigurare au obligația și orice impozit sau taxa percepută de țara lor.

FAQ

1.ce manipulare de timp pentru o comanda?

De obicei, este nevoie de 10 zile pentru o rochie pentru a fi gata pentru livrare, este nevoie de mai mult de 7 zile în cazul în care rochia este Brodata sau Grele cu Margele .Dacă aveți nevoie de ea urgent, PLS contactati-ne în primul rând, putem rush comanda.

2.Cât de mult timp este nevoie de timp de transport maritim?

O:EMS shipping timp de aproximativ 5-10 zile.EMS este de putere în țară, cum ar fi statele UNITE ale americii,Canada,Australia,Rusia,Singapore,marea BRITANIE,Franța,Olanda,Suedia,Germania,Japonia,Fenland,Grecia.Dacă nu vă aflați în aceste țări, ar fi bine să alegeți o altă navă a companiei.

B: TNT sau DHL este puterea cea mai mare din țară peste tot în lume, dar costul de transport maritim ar fi un pic mai mare decât EMS.Timp de transport maritim, de obicei, aproximativ 3-5 zile lucratoare.

3.Iti oferim personalizate de servicii?

Da,facem.putem face rochia în funcție de măsurătorile dumneavoastră atâta timp cât sunteți de acord că finale modificarea ar putea fi necesar pentru a se potrivi cel mai bine.Vă recomandăm că ați măsurătorile luate de către un profesionist inainte de a cumpara orice rochie online.

4.Poate am ales o altă culoare pentru rochie (de design)?

Da,toate culorile afișate pe palet sunt opționale pentru tine.PLS spune-ne numele culorii sau numărul de culoare din graficul nostru,atunci ne putem face o rochie de culoare preferi.

5.Dacă eu (noi) trimite niste poze sa arate design-ul,poți face pentru mine(noi) ?

Da,putem face rochia în funcție de imaginile pe care le trimiteți la noi.Mai bine ai trimite-ne imagini de înaltă rezoluție cu puncte de vedere diferite,astfel încât să putem face ceea ce vă așteptați.

6.ce'€™s profite de produsele dvs.?

Calitate: avem 10 ani de experiență în a face rochia de mireasa.Detalii cum ar fi puternic corset și complet căptușite.

Servicii: acceptam retur dacă nu-ți place rochia .Va vom returna toti banii după ce ajung returnat .Suntem o firma intergret proiectare,producție,marketing,putem oferi cel mai bun preț și după serviciu .PLS vedea politica noastră de returnare de mai jos.

Politica De Returnare

Pentru Anulări

Am înțeles că a comanda o rochie pentru ocazie dvs. speciale este o importantă întreprindere, și politica de anulare a fost creat cu acest lucru în minte.Cu toate acestea, este important să rețineți că rochiile noastre sunt făcute la comandă, și odată ce procesul de creare a început materialele nu pot fi reutilizate.Vestea bună este că, după plasarea comenzii, nu există încă timp pentru a face până mintea ta.Vă rugăm să consultați politica de anulare de mai jos pentru detalii.

Nostru Anulări Politica

1.Comenzile anulate în termen de 24 de ore de la confirmarea plății va fi eligibil pentru o rambursare completă.

2.Comenzile anulate dupa 1-3 zile de la confirmarea plății va fi eligibil pentru o rambursare parțială, constând în contravaloarea transportului și 50% din prețul produsului achiziționat.

3.Comenzile anulate după 3 zile de la confirmarea plății va fi eligibil pentru o rambursare parțială, constând în contravaloarea transportului.

4.Odata ce comanda dvs. a fost livrat, acesta nu mai poate fi anulat.

Etichete: simplu rochie de mireasa sirena mâneci lungi, boho rochie lunga cu maneci lungi, scurt rochie boho maneca lunga, boho vacanță rochii cu maneci lungi, boho fata de flori rochie cu maneci lungi, boho rochii de mireasă hippie maneca lunga, florale bodycon rochie cu maneci lungi, boho wrdding petrecere rochie cu maneci lungi, rochie de mireasa mâneci lungi boho, boho tigan rochie cu maneci lungi.

Tren Curtea De Tren
Numărul De Model XR240
Maneca Stil Regulat
Design Spate fermoar
Nume De Brand EMIQIAN
Tip De Element Rochii De Mireasa
Rochii De Lungime Podea-Lungime
Decolteu V-Neck
Imagini Reale Da
Rochie De Mireasa Tesatura Tul/Compensare
Decor Aplicatii
Silueta O-LINIE
Lungime maneca(cm) Plin
Built-in Sutien Da
Element De Moda Iluzie
Pentru Femeile Gravide Da
Talia Naturale
locul de origine Jiangsu, China (Continentală)
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Minunat Tul De V Gâtului O-Linie De Rochii De Mireasa Cu Aplicatii De Dantela Mâneci Lungi Rochie De Mireasa

Minunat Tul De V Gâtului O-Linie De Rochii De Mireasa Cu Aplicatii De Dantela Mâneci Lungi Rochie De Mireasa

Produse similare

Bine ati venit ro Srui Sker Magazin Culoare Dimensiune Reveni și Politica de Returnare 1.Ai 5 zile pentru a decide dacă elementele sunt potrivite pentru tine după ce le-a primit. 2.Puteți returna sau schimba orice nepurtate,nespălate,nealterate,nedeteriorate elemente în ambalajul original, inclusiv ordinul Nr. 3.Retur taxa de transport este plătită

507.91lei

Bine Ati Venit La Magazinul Nostru 1. Rochii nu include orice accessaries precum voaluri, manusi, combinezon interior și așa mai departe.Licitatia este doar pentru rochie!Dacă doriți accessaries, vă rugăm să ne contactați! 2.atunci când plasați comanda, dacă nu sunteți o dimensiune standard ,vă rugăm să scrie dimensiunea detaliu clar.dacă sunteți o dimensiune standard,

382.11lei

New Sosire Plaja rochii de mireasa 2021 Sifon Alb boda boho rochie de mireasa Casamento Dantelă rochii de mireasa vestido novia Vă Rugăm Să Completați Formularul:(Mărime). (1)Bust:__ (2)circumferinta Taliei:__ (3)Șold:__ (4)De la Gol La Podea prin bustul cu pantofi:__ (5)umăr la Umăr:__ Dacă rochia are curea sau maneca,încă mai avem

410.23lei

V-neck Rochii de Mireasa este Yiiya BR683 Elegant cu Paiete Plus Dimensiunea Rochie de Mireasa 2020 Lungă fără Mâneci Dantelă-Up Vestido De Novia Numai rochie,accesorii (curea sau fustă) aparține! GHID MARIMI Vă rugăm să folosiți următorul tabel pentru a determina dimensiunea.Această diagramă se bazează pe standarde generale.Hainele sunt concepute pentru a se

198.14lei

--【Instrucțiuni pentru Achiziționarea--discutii ※Calitatea noastră de produse este garantat, dacă aveți probleme cu produsul, contactati-ne la prima dată, am promisiunea de a oferi o soluție mulțumit,și de garanție de satisfacție de 100%~~ ※Dimensiunea produsului este în imagine sau faceți clic pe dimensiunea de masă, sau cere-ne direct. ※Vă rugăm să

639.07lei

BINE ATI VENIT LA MAGAZINUL NOSTRU Suntem onorați să avem posibilitatea de a face o rochie de mireasa frumoasa pentru tine,și să vă însoțească și iubit de a avea o nunta dulce.Suntem specializată în proiectarea și producția de rochie de mireasa,care oferă OEM de producție pentru un număr de renume mondial nunta companii de brand,rochiile Noastre de mireasa sunt realizate în

792.13lei

Detalii 2021 Niveluri Sirenă Rochie De Mireasa Organza Alb Lungime Capela Tren Femei Sweetehart Vestidos De Novia Rochii De Mireasa Formale Rochie Custom Made Personaliza Corset Spate Dimensiunea Diagramă Vă rugăm să alegeți butonul customize dacă dimensiunea standard nu este potrivit, multumesc Cum pentru a măsura Perfect-montaj rochie începe cu perfect

549.90lei

Dacă aveți nevoie pentru a personalizat rochie , vă rugăm să ne oferi măsurătorile de mai jos, asigurați-vă că rochia ar fi se potrivesc foarte bine cu tine .multumesc 1.Bust =___cm/inch 2.Talie =___cm/inch 3.Solduri =___cm/inch 4.Hollow la Tiv cu Pantofi Pe =___cm/inch 5.Înălțime =___ cm/inch (din partea de sus a capului la podea, fără pantofi) 7. Umăr la umăr =___ cm/inch 8.Rochie

645.81lei

Bine ati venit La Magazinul Nostru vă Mulțumim pentru alegerea companiei noastre pentru a face rochia de mireasa pentru tine.Avem experiență foarte bogată în brand internațional de nunta rochie de fabricație.Ne angajăm să furnizarea de high-end de cumpărători cu personalizate de înaltă calitate, rochia de mireasa servicii.Noi bun venit fiecare client cu respect, dacă întrebător sau

499.71lei

Bine ati venit la magazinul nostru Rețineți: 1, Pentru a satisface cerințele diferite de cumparatori diferite, avem elementele din stoc si la comanda, Orice cerințe speciale, vă rugăm să ne contactați! 2, elementul nu include alte accesorii cum ar fi cercei, colier, nunta, voal si crinolina fustă (arată pe imagini).Licitatia este pentru rochie numai! 3, Înainte de a comanda, vă rugăm să

171.74lei

Bine ati venit la magazinul nostru rochia este Facuta La Comanda.Indiferent dacă alegeți o dimensiune standard sau personalizate măsurători, croitori noastre ambarcațiuni fiecare rochie la comanda.vă rugăm să asigurați-vă că detaliile de măsurare adaptate la dimensiunea de care ai nevoie.Sistemul dimensiunea implicită este bazat pe NOI dimensiuni.Dacă doriți să personalizat, rochie,vă

369.23lei

Dimensiuni(cm): 2(S): Bust:80 Talie: 63 Șold:87 Haine lungime: 150 inaltime: 160-170 4(M): Bust:84 Talie: 68 Sold:94 Haine lungime: 150 inaltime: 160-170 6(L): Bust:88 Talie: 70 Sold: 95 Haine lungime: 150 inaltime: 160-170 8(XL): Bust:90 Talie: 74 Șold:97 Haine lungime: 150 inaltime: 160-170 10(XXL):Bust:94 Talie: 78 Șold:101 Haine lungime: 150 inaltime: 160-170 12:Bust:97 Talie: 80 Sold:104

175.43lei

vă mulțumim pentru dvs. de interesat în nostru de rochii.Ca un producător specializat în producerea de top-grad de rochii de mireasa.Nunta-rochii rochii este selectat tesatura de înaltă calitate.acesta este conceput cu grijă și minute de atenție la detalii și proiectate pentru a satisface criteriile de moda.putem face rochii formale rochie de mireasa,rochie de mireasa,rochii de bal, rochii

515.16lei

Bine ati venit la Magazinul Nostru SoDigne este un profesionist magazin în care poți avea încredere.Angajate în rochie de mireasa industria de mai mulți ani, doar pentru a vă oferi cele mai bune produse de calitate și cele mai bune servicii. Produs Arată: Despre Dimensiunea: Dacă aveți nevoie de a personaliza rochia de culoare și dimensiune ,vă rugăm

378.63lei

[xlmodel]-[custom]-[48692] Ia Cupoane [xlmodel]-[custom]-[44021] Describtion Stimate client, vă rugăm să citiți mai jos se observă cu atenție înainte de a face comanda 1. În mod normal, Dimensiune 2-14 este pe stoc, putem trimite în termen de 3 zile.Dimensiunea 14W-28W este invertory, acesta va avea nevoie de 5-7 zile pentru a trimite. 2.Rochia are lungimea

193.89lei

Bine Ati Venit La Magazinul Nostru !Orizontul De Nunta ,Numai Pentru Tine ! * Mai multe Rochie de Mireasa,vă rugăm să verificați acest websitelink : detalii produs Etaj lungime Tren Și Stil : De Moda Rochie De Fotografii : Detalii Rochie Imagine : Dimensiunea Diagramă : Express moduri : China Post Air Mail este lent , astfel încât

338.66lei

Top