Tahometru, Contor de Ore Termometru de Fundal Inductiv de Afișare pentru toate motor pe benzina ATV-UTV dirtbike motobike motocicleta 028A

Produs nou

In stoc

169.72lei

Digital Iluminare Tahometru este un cronometru rezistent la apa, care funcționează pe orice 2 sau 4 timpi motor cu gaz de până la 8 cilindri.Ea are un puternic Temp sistem,RPM sistem de măsurare,sistem de distribuție, precum și alte caracteristici unice de design.Este foarte ușor de instalat.Meniul de navigare simplu mânere de top-nivel sarcini complexe.Iluminarea de fundal poate fi setat.Se poate închide.Sistem Dual.Cu acesta, veți fi diferite.Masina ta va fi, de asemenea, diferite.Produsul conține 1 gratuit senzor de temperatură

Temp Sistem de Măsurare, Inclusiv :curent de măsurare de temperatura, MAX Temp și setarea de temperatură funcția de avertizare, temperatură unitate de afișare poate fi setat de utilizator, senzor de temperatură tip pot fi selectați de către utilizator, etc

RPM Sistem de Măsurare, Inclusiv: curent de măsurare a TURAȚIEI motorului ,înregistrarea și vizualizarea motor MAX RPM ,și stabilirea depășirii funcția de avertizare, RPM rata de refresh de 0,5 S ,etc.

Sistem de distribuție, Inclusiv : acumularea total de ore de funcționare TOT , CEAS , etc.

Design unic, Inclusiv : ușor de instalat,înlocuibil baterie CR2450+sursă de alimentare Externă,datele stocate în mod automat după înlocuirea bateriei,verde, lumina de fundal LCD de mari dimensiuni, design,Rata de rezistent la apa IP65,etc.

În plus, produsele au ajuns CE si ROHS certificare.Ea are un brevet în China .

Există trei interfețe: Temp interfață, RPM interfață și Calendarul de interfață.Aceste interfață poate fi o schimbare de apăsați butonul.

Toate interfata va reveni la Temp interfață după o perioadă scurtă de timp.

Contorul indică temperatura curentă a punctului de încercare.După conectare corecte, temperatura se va măsura în mod direct și rata de reîmprospătare este de 8 secunde, dacă nu cinnected cu alimentare externă, 0,5 s, dacă este conectat cu sursa de alimentare externă.Temperatura erori de măsurare este de ±1% .

Acest contor de înregistrare MAX Temp care pot fi vizualizați și resetare prin apăsarea butonului de catre utilizator.Acest lucru ajuta utilizatorul cunoaște temperatura de punct de încercare de bine.

Cât de mare temperatura va deteriora lucruri bazate pe materialul acolo.Alt punct, limite diferite de temperatură.

Temperatura ridicată va face lucruri deteriorat.Cât de important este pentru a vă reaminti de temperatură înaltă !Peste temperatura de alertă poate fi setat de către utilizatori.

Acest contor are 2 unități de temperatură în sistemul care poate fi setat de utilizator.Și, de asemenea, are 2 variante de senzor de temperatura.

Cel default este ONRC,alte care au nevoie de a cumpăra de către utilizator în plus, este PT100.

Contorul arată curent RPM atunci când motorul este pornit.Calendarul precizie este 10RPM.Comparativ cu turometru cu indicator,

se afișează RPM mai precisă.Ce e și mai remarcabil este că tach contor de ore poate înregistra motor MAX RPM cadrul odată ce perioada de lucru.

Cât de mare RPM va deteriora motorul bazat pe marca de motor.Brand diferit, diferite limitat RPM.

Lungă perioadă de timp de înaltă RPM va face motorul deteriorat.Cât de important este pentru a vă reaminti de mare RPM!Acest tach contor de ore poate seta pe RPM alertă de către utilizatori.

Acest lucru poate fi folosit pe partea de sus a turometrului la diferite motoare și mașini.Este ideal turometrului pentru Paramotoare, Microlights,

Motoare Marine - Inboards și Exterioare.De asemenea, utilizarea de Pompe, Generatoare, Mowser, Model Barci, motociclete, Scutere, Curățare și Drujbe.

Acest contor de înregistrare motor pe benzina e total de ore de funcționare prin obtinerea de inducție de la bujie cablu.

Ora contor indică numărul total de ore acumulate.

Despre Cumpărare

1. Puteți achiziționa direct, făcând clic pe platformă.

2. Reducere promotii de vanzari va avea loc neregulate pe platforma.Puteți adăuga magazinul nostru la Magazinele Mele Preferate.

3. Dacă ai nevoie de o notificare în prealabil sau să vă reamintesc, în acea zi despre activitățile promoționale, vă rugăm să ne lăsați un mesaj.Va vom informa in perioada de activități de promovare.

4. Dacă ați cumpărat mai mult de o singură bucată, la un moment dat, puteți alege un produs corespunzător link-ul sau contactul cu Centrul nostru de Service.Discount-ul va fi dat în curând.

5. Dacă sunteți un comerciant, ne puteti trimite un mesaj sau contact cu Centrul nostru de Service, pret bun produse noi si sugestii va fi dat.

Despre Plată

1. Acceptam plata prin Alipay.

2. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

3. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație se termină, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou plata.Prietenos vă sfătuim să plătească în curând, astfel încât să putem aranja transportul cât mai curând posibil.

Despre Transport

1. Transport la nivel mondial(cu Excepția unor țări).În mod normal, se va lua 7-22 zile lucratoare ajunge(Sat. & Soare. & Public de vacanță exclus.)

2. Acestea sunt în general expediate cu 1-3 zi lucrătoare după ce plata dvs. a fost eliminat (Sat. & Soare. & Public de vacanță exclus.)

3. Impozite și taxa nu sunt incluse în prețul sau taxa de transport maritim.aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

4. Rețineți: Noi sperăm că va ajunge la timp dar din moment ce aceasta este o organizație internațională de livrare, timpul de livrare va fi extrem de depindea de companie de logistică și de vreme locale, vama/taxe, timbre, sperăm că veți înțelege.

Etichete: barca metru, raft din lemn, tahometru temperatura, motocicle, tahometru termometru, koso termometru, raft lemn, Temperatura, cilindru temperatura, shoei.

Numele Modelului RL-HM028A
Caracteristici Speciale contor de ore/tahometru/counter contor
Tip De Material ABS
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand runleader
Înălțime Element 2cm
Articol Diametru 2.2cm
Lățime Produs 4.1cm
Articol Greutate 280g
Extern De Certificare De Testare ce
Element De Lungime 7.9cm

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Tahometru, Contor de Ore Termometru de Fundal Inductiv de Afișare pentru toate motor pe benzina ATV-UTV dirtbike motobike motocicleta 028A

Tahometru, Contor de Ore Termometru de Fundal Inductiv de Afișare pentru toate motor pe benzina ATV-UTV dirtbike motobike motocicleta 028A

Produse similare

Dragi Prieteni, bine ati venit la magazinul nostru, dorim sincer vă puteți bucura de voi aici.Orice întrebări, pls.nu ezitati sa ne contactati.Pentru mai multe produse Stare: 100% De Brand Nou Origine: China(continentală) Calitate: Nivel O En-Gros: Da Material:ABS plastic de inginerie Ambalare greutate: 0.06 kg Pachet dimensiuni: 50mm x 50mm

70.84lei

Universal Motocicleta Vitezometrul contorul de parcurs 12V Motocicleta Dual Viteza Metru cu LED Indicator Vitezometru Motocicleta Caracteristici: de Brand nou și de înaltă calitate.Se potrivește pentru cele mai multe modele de motociclete.Internă a evidenția LED lumina de noapte vă permite să vedeți kilometraj clar.De mare capacitate și practic.Lumină-greutate și portabil.Ușor

52.16lei

Caracteristici: de Brand nou și de înaltă calitate.Pentru 1-6 Viteze.Culoare LED: ROSU se Potrivesc Doar EFI(Electric fule Injecție) motor de motocicleta, daca moto este carburatorul motorului nu EFI motor, pls nu plasați comanda, AVIZ!!!!Costum Model: ER-4N / KLE650 / NINJA250R / NINJA400R NINJA650R / ER-4F/ VERSYS650/ VN900 VERSYS1000/ VNLCAN/ ZRX1200 ZX-6R/ ZX-6RR/ ZX-10R/ W650/ ZX-9R ZZR600/

31.99lei

Caracteristici: -100% Nou, Niciodata Montat, de Înaltă Calitate, Ușor De instalat -Grosimea Este mai Gros Tip Durabil -Măsoară și Afișează Viteza Instantanee De Motocicleta-Sârmă Prize Conecta Direct La Motocicleta Original Prize -Usor De instalat caietul de sarcini: Culoare: Ca Imagini se Potrivesc Pentru SUZUKI : GSF250 BANDIT 77A 1995-1998 Pachetul Include: 1 * Vitezometru, Indicatoare Instrucțiuni

498.89lei

100% de Brand Nou Culoare: Ca Imagini Rapid și ușor de instalare-cablu prize conecta direct la bicicleta ta e OEM bujii Proteja vitezometru de la daune sau zero Utilizarea ABS material pentru a spori coji de duritate și stabilitate De înaltă calitate vitezometru material de acoperire, care este durabil și nu ușor de spart de către înlăturată sau soarele strălucește

159.71lei

Caracteristici: -100% Nou, Niciodata Montat, de Înaltă Calitate, Ușor De instalat -Grosimea Este mai Gros Tip Durabil -Măsoară și Afișează Viteza Instantanee De Motocicleta-Sârmă Prize Conecta Direct La Motocicleta Original Prize -Usor De instalat caietul de sarcini: Culoare: Ca Imagini Montarea: HONDA CB1000 1994-1998 260version Pachetul Include: 1 Vitezometru, Indicatoare Instrucțiuni

998.52lei

Runleader este mândru să prezinte noua RL-TS002 PT100 rezistent la apa senzor de temperatură.Se poate lucra pe toate produsele noastre cu temp funcție,cum ar fi seria TM, RL-HM035T. Design unic, Inclusiv : ușor de instalat ,Rata de rezistent la apa IP68,etc.

55.69lei

Motocicleta Dual Kilometraj Vitezometru Indicator De Fundal Test Mileswh ▲ Caietul de sarcini Culoare:alb, fata,corp negru Greutate:273g Dimensiune:arată ca în poza de mai jos negru-instrument de bord lumina electrod negativ(-) , roșu-instrument de bord lumina electrod pozitiv(+) Material:Otel Inoxidabil Forma:Cerc Tensiune:

44.52lei

Caracteristică: - apăsați Scurt butonul din dreapta pentru a trece prin cele trei stări de ODO, EXCURSIE, și MAX. - În afișajul normal stat, apăsați lung butonul din dreapta, puteți șterge EXCURSIE. - Reglați stat, apăsați butonul de pe partea dreaptă, se adaugă un număr de ceas. -- Motor vina lumina, temperatura apei de lumină negativă de control: stânga și dreapta semnalizatoare,

91.23lei

Descriere Produs Universal Auto Motociclete Vitezometru Vitezometru Ace Indicii Vă rugăm să verificați dimensiunea cu atenție prețul este pentru 2 perechi(2 lungi si 2 scurte)

72.94lei

Dacă este convenabil, vă rugăm să colecteze magazinul nostru, pentru a primi noi informații despre produs și informații promoționale~~ Caracteristici: Stare:100% de Brand Nou Culoare:Negru Culoare Lumina: Rosu/Albastru/Verde 1-6 Viteze display rezistent la apa Montarea: Pentru KTM 990 TOATE Variantele Cu ABS 2006-2010 Notă: Nu Conectați Și să se Joace .Motocicleta originală speedsensor

244.34lei

Motocicleta ATV metru Pentru Bashan 200 de 200cc ATV contor de kilometraj turometru de viteze masă Dirt Bike Produsul stare : brand new Model : motocicleta metru Pentru : bashan 200cc Pachet : un set

128.59lei

Montarea: Pentru YAMAHA FZ8{nonABS}(2010-2015) Pentru YAMAHA Bolt{non-ABS}(2013-2016) Pentru YAMAHA YZF-R1(1998-2008) Pentru YAMAHA Bt1100 Bulldog(2002-2006) Pentru YAMAHA Dlverslon{non-ABS} (2009-2015) Pentru YAMAHA Dyag Star(1999-2006) Pentru YAMAHA Fjr1300{non-ABS}(2001-2005 Pentru YAMAHA Fjr1300{ABS}(2003-2005 Pentru YAMAHA Fz-16/FZ-S(2008-2015) Pentru YAMAHA Fz400(1997-2002) Pentru YAMAHA Fz6{non-ABS}(1998-2012)

47.40lei

100% de brand nou și de înaltă calitate Caracteristici: este universal la 12V motociclete, atâta timp cât dimensiunile permit.Acest Panou este foarte practic și cn fi ajustate cu 7 culori diferite.Acest Panou este de înaltă performanță, care constă dintr-turometru, vitezometru, kilometrajul si indicatorul de combustibil.Carcasă din aliaj de aluminiu și de etanșare design rezistent la

87.76lei

Caracteristici: de Brand nou și de înaltă calitate.Pentru 1-6 Viteze.LED culoare:aleatoare Acest indicator de viteze nevoie de unele prefossional abilitățile pentru a instala, e un pic mai complicat, nu plug play, pls preaviz, dacă nu sunteți capabil de a instala cu învățătura noastră, nu-i loc comanda !!!!!Conectați-l la motocicleta lui RPM priza de semnal și semnal TURAȚIE priză și

31.99lei

Caracteristică: Stare : Brand New Măsoară și afișează viteza instantanee de motocicleta Rapid și ușor de instalare - cablu prize conecta direct la bicicleta OEM bujii Material: Plastic crom placat cu carcasă de Culoare: Ca imagine a arătat Nici instrucțiuni de instalare Notă: Vitezometru citește doar în kilometri Montarea: vă Rugăm să vă Asigurați Această Parte se Potrivește Pentru

238.33lei

Descriere: Stare:100% de Brand Nou de Culoare Sursa de Lumina:Rosu/Albastru/Verde/Alb/Verde Element Nume:Speed Gear Indicator pe Afișaj Dimensiune:4 cm*4 cm*4 cm/1.57 inch*1.57 inch*1.57 inch Caracteristică: Afișează treapta de viteză curentă număr Indică treapta de viteză curentă de la 1 la maxim de 6. la fel de bine ca un neutru indicator.Detectează curentul de viteze mai repede decât

51.82lei

Top