Mare Oval Cristal Violet în Jurul CZ Suspensie Coliere & Pandantive Lanț Colier Bijuterii Femei Collares Mujer

Produs nou

In stoc

19.28lei

Din motive de mediu, clientii cumpara o serie de produse la un moment dat, vom pune produse într-o cutie de cadou sau a unor pungi de cadouri.Dacă aveți cerințele de ambalare, vă rugăm să ne dea un mesaj în avans.

În scopul de a facilita clienților pentru a vizualiza produsele, imaginile au un efect de mărire produse, vă rugăm să schimb dimensiunea și imaginea de model de poartă.Pentru persoanele care nu sunt foarte sigur de dimensiune, vă rugăm să lăsați un mesaj pentru noi.

Aceste pandantive coliere de vânzare.Doar un pic de inventar, Clearance-ul low-cost de prelucrare !Bun venit pentru a achiziționa!

Starea De 100% Noua

Material alamă cu Aur galben Placat cu&Crystal&CZ

(Placare Cu Nichel Gratuit,Alergie Gratuit)

Dimensiune Pandantive 3.2 cm*1.4 cm

Pachet: o cutie de cadou

Pandantivul va fi trimis cu o 45cm(18inches) Placat cu Aur alb Lant.Lanț Colier Stil vor fi expediate la Întâmplare,aceasta nu poate Lanț vezi tu pe lista.

Vă rugăm să evitați să atingeți parfum, transpirație și alte acid și alcalin lichid în timpul utilizării.

Toate placat cu aur de produs dispare mai mult sau mai puțin după utilizarea de ceva timp.

Vă rugăm să fie remarcat acest produs este Placat cu Aur de bijuterii în loc de Real/Solid Bijuterii de Aur.

Am încercat eforturile noastre cele mai bune pentru a afișa cu exactitate culorile produselor,

cu toate acestea culoarea reală vezi va depinde de monitor și nu pot fi corecte.

De ce magnetul poate suge de Primăvară catarama?

Unii clienți au achiziționat colier, folosit magnet pentru a suge de primăvară cataramă și să găsească acesta poate fi aspirat în sus, pentru a dovedi că produsele noastre nu sunt din argint.Ceea ce vrem să spunem este că materialul nostru este de a asigura că de argint, dar cataramă în primăvară nu poate fi făcut cu argint.Pentru că știm cu toții că textura de argint este foarte moale, dacă primăvara este, de asemenea, folosit pentru a produce argint nu este un efect de primăvară, astfel încât arcul este fabricat din otel.Partea de magnet care poate suge este primăvara parte din cataramă.Vă rugăm să fiți conștienți.Cum De A Menține Sterling Argint Bijuterii?

1. Argint și aur nu poate purta, în același timp, va duce la argint galben

2.  pentru scăldat sau înot ar trebui să fie eliminate cu promptitudine tot felul de bijuterii pentru a preveni apariția de alcaline produse de fluor bijuterii reacție apare, evitând pierderea de bijuterii alunecare.

3. A se evita contactul cu spray de păr, parfumuri, produse de îngrijire a pielii, sulf, sapun, etc., din cauza substanțelor chimice în ingredientele lor, va duce la bijuterii de argint și alte bijuterii plictisitoare sau chiar negru.

4. Exercițiu, uscată și aspră ar trebui să evite purtarea de bijuterii, sau ușor pentru a accelera purta bijuterii și bijuterii cauzate de atac de deformare sau rupere.

5. Încercați să evitați contactul cu droguri.

6. Indiferent de argint sau alte bijuterii, cel mai bine este de a elimina toate bijuteriile înainte de a merge la culcare, a doua zi după ziua de alegerea corespunzătoare de accesorii de îmbrăcăminte, care este un obicei bun de a purta bijuterii.Mai ales mai mult de cercei, mai greu tip de lanț ușor, mai delicate modele de bijuterii, atâta timp cât întreținere atentă, puteți purta pe termen lung, reducerea daune umane și lucrări de întreținere inutile.

Despre purtarea negru bijuterii de argint problema

De ce unii oameni aduc argint la negru, unii oameni nu sunt evidente?

Pentru că fiecare persoană este endocrine structura nu este același lucru, unii oameni transpira conține mai mult acid, unii oameni sunt mai puțin, unii oameni au mai mare de amoniac conținutul de apă, astfel încât purtarea de argint are un rezultat diferit, ușor acid negru, acid nu este ușor să neagră, și chiar unii oameni care secreta ulei puternic va aduce lor strălucitor strălucitor de argint, bijuterii de argint de cele mai multe Platinum strat de placare (cu excepția pentru o mică parte din argint ornamente de culoare), dar chiar și în cazul în care acoperirea este, de asemenea, nevoie de întreținere Atentă.Negru soluție Dacă bijuterii de argint negru nu se grăbesc să se spele cu argint se spală, după toate, este chimic economiei, de bijuterii, de asemenea, are unele coroziune, ștergeți pânză de argint freca este prima ta alegere, puteți pune, de asemenea, bijuterii de argint Cocaină în interiorul bule, sau de a folosi pasta de dinti pentru a curata, după spălare, trebuie să vă amintiți de a utiliza o cârpă de bumbac pentru a curăța apa de mai sus.

Cum de a identifica argint pur și non-pure produse de argint

1, mark.Bijuterii de argint ar trebui să fie, în general, marcat cu un argint inițialele ("S" sau "Sterling") marca.Standard semn de argint este S925. Plin semn de argint este S990. Dar există multe țări nu imprimați pe bijuterii de argint.

2, de culoare.Bijuterii de argint cea mai mare parte alb-galbui de argint, a fost moale, cu luciu metalic.Nu va fi la fel de strălucitoare ca de oțel inoxidabil, dar, de asemenea, din cauza ușor de oxidare, de-a lungul timpului, culoarea va deveni de culoare galben-alb.placat cu rodiu, argint, culoarea va fi mai luminos, mai retenție de culoare.Cele mai sterling silver produse au placat cu rodiu.

3, greutate grele.Densitatea de argint este de 10,53 g / cm3. mic de platină, aur, mai mare decât a cuprului, cu nici o mână nu-pandantiv simt.Ac poate marca, puteți îndoi.Această metodă poate fi distins de platină master, K aur alb sau argint, imitații de bijuterii de argint.

Etichete: cablu flex laptop hp, cablu de fixare peugeot, cablu țesături acoperite, cablu usb feminin led, cablu fiat 500 audio, cablu de repede roșu micro, cablu fpc ffc 51 pin, cablu de gimnastică mașină din marea britanie, cablu gopro securitate.

Nume De Brand windshow
Dimensiune Pandantiv 32mm*14mm
Tip Lanț Caseta Lanț
Tip De Element Coliere
Material Piatra Semi-pretioasa
Numărul De Model ABD173
Cadou Pentru 8 martie,Ziua de naștere,Ziua Îndrăgostiților,ziua de paști,în ziua de crăciun
Colier Tip Pandantiv Coliere
Forma\model RUNDA
Fine sau de Moda Moda
Gen FEMEI
Stil Trendy
Metale De Tip Placat Cu Aur
Lungimea Lanțului 45cm/18inches

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Mare Oval Cristal Violet în Jurul CZ Suspensie Coliere & Pandantive Lanț Colier Bijuterii Femei Collares Mujer

Mare Oval Cristal Violet în Jurul CZ Suspensie Coliere & Pandantive Lanț Colier Bijuterii Femei Collares Mujer

Produse similare

Detaliu Element De Imagine Ambalare *************************************************************************** 1. PP sac, de obicei, vom folosi sac PP, dacă cumpărătorul nu aveți orice cereri. 2. Grație Cutie-Cadou, de cumpărător, de asemenea, pot alege o cutie-cadou, atunci când comanda. Plata *********************************************************************** Acceptăm

34.35lei

Dimensiunea Diagramă Detalii Material * din Oțel 316L Titan + 18K placat cu aur rose * Prevenirea alergie și Niciodată nu se estompeze Produs caracteristici Mare lustruit/ Prevenirea alergie/manopera Amenzii nu se estompeze Lungime 41 cm + extindă lanțul de 5 cm Dimensiune 1.2*1.9 cm ambalaj OPP sac în interiorul și în afara de carton,și oferind o frumoasa cutie de mătase

21.42lei

2021 Moda Diavolul Satana din Oțel Inoxidabil Colier Statement pentru Femei de Culoare de Argint Colier Bijuterii colgante mujer Stil: 2021 Moda Diavolul Satana din Oțel Inoxidabil Colier Material: Otel Inoxidabil Colier Statement pentru Femei Dimensiune: (ca în figura ) Poartă Ocazie: Nunta / Bal / Aniversare / Petrecere Cadou pentru: prietenul /prietena / Sotia / Mama se Potrivesc pentru: Băiat

14.90lei

Colier Dimensiune Pandantiv: 2.5 CM * 1.6 CM Lungime lant: Aproximativ 45 cm + 5 cm Extenderul

10.22lei

NE $ 7.5 / Preț NE $ 5.39 / Preț US 12.99 dolari / Preț NE $ 13.99 / Preț NE $ 17.99 / Preț NE $ 5.99 / Preț NE $ 5.59 / Preț NE $ 14.2 / Preț Nume: Lux Placat cu Aur Rose de Cristal Colier Material: Cupru+placat cu Aur Rose +AAA Sinteza Cristal Dimensiune: P leasing vedea imaginea de bijuterii Acest acord cu ue în domeniul mediului

34.69lei

Descriere Produs Moda Inima de Culoare de Aur Cravată Colier pentru Femei Vintage Lanț Pandantiv Coliere Lungi Bijuterii

16.10lei

Mytys Retro Grey Vintage Negru Opal Pandantiv Colier pentru Femei cu Forma de Floare Plat Spic Coliere Cadou de Înaltă Calitate CN350

37.65lei

Nume: DIY pentru femei Coliere lanț Prietenos Bijuterii pentru Pandantiv Accesorii de aur mare exagerate nou design 100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate Material:Aliaj Culoare:Aur, Argint Dimensiune:ca imagine Cantitate: 1 Bucata Ambalare: OPP pachet

13.48lei

modname=ckeditor Stat/de curierat E-ambalare EMS FEDEX DHL Statele Unite Ale Americii 6~10 6~19 4~13 3~10 Australia 5~16 4~18 3~14 Regatul Unit 7~20 4~15 2~10 Canada N/A 8~19 4~13 3~11 Brazilia 17~43 6~18 5~18 Federația

107.33lei

Perfect stralucitoare.Calitate excelentă.OEM este binevenit.Măiestria Fine TIONDESCRIP DE SATISFACȚIE A CLIENȚILOR Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri înainte sau după cumpărare.Ne-am angajat să o satisfacție de 100%.PLATA Există mai multe metode de plată disponibile pe www.adidasipuma.ro cum ar fi carduri de

25.93lei

Top