Tul Scoop Decolteu 2 In 1 Rochie de Mireasa cu Dantela Aplicatii ștrasuri din Mărgele Detasabila Fusta Iluzia Spate Mireasa свадебное платье

Produs nou

In stoc

499.24lei

Bine Ati Venit La Magazinul Nostru

1 Dimensiunea și culoarea sunt foarte importante pentru rochie , astfel încât atunci când vă alegeți culoarea și dimensiunea, vă rog, în funcție de dimensiunea de imagine pentru dimensiunea poate fi diferit de la țară. 2. Dacă doriți să faceți o măsură rochie , lăsați-ne un mesaj despre dimensiunea detaliate .bust =, talie =, solduri =, gol pe podea cu pantofi (inch sau cm) și măsoară-te ca măsurarea nostru instrucțiuni. 3.dacă alegeți o rochie mâneci ,vă rugăm să contack noi ,de asemenea, nevoie de alte dimensiuni,răscroială a mânecii=, umăr la umăr=,Lungimea Brațului=.Axila=(inch sau cm) 4.dacă aveți toate întrebările,vă rugăm să contack mine .multumesc

FAQ:

1.am nevoie de o altă culoare și dimensiune personalizate,dar eu nu pot alege când am loc în această ordine, ceea ce ar trebui să fac?

Nostru mărimea și culoarea sunt gratuite .Puteți plasa comanda asta cu cererea ta.Vom face rochia în funcție de mesaj nou.

2. Pot face unele schimbări privind designul original sau Pot fabrica-mi fac propriul design?

Absolut OK !Vă rugăm să ne contactați înainte de a comanda.

3.Pot alege diferite culori și dimensiuni personalizate?

Sigur ,vă rugăm să consultați detaliile de mai jos.

4. Urgent sau Graba Pentru

Acceptam, de asemenea, graba de ordine .Va rugam sa ne contactati inainte pentru a confirma data și contra cost în consecință,vă mulțumesc.

5.Taxele vamale

În majoritatea timpului, uneori, în unele țări, colaboratorul vamal poate fi strictă.noi nu răspunzători de orice taxe vamale, vă Rugăm să verificați politica vamală la propriul loc.

Note:

1. Ca un vanzator cinstit, va garantam rochia va fi de 90% -95% la fel ca original imaginea de mai jos .Daca vrei 100% exact același lucru, te rog iartă.Nu putem garanta, astfel încât vă rugăm să nu plasați comanda în cazul în care încă insistă 100% similitudine.Multumesc pentru undertstanding.

2. Rochia de mireasa nu include orice accessaries precum voaluri, manusi, combinezon interior și așa mai departe.Licitatia este doar pentru rochie!Dacă doriți accessaries, vă rugăm să ne contactați!

3. Vă sugerăm să alegeți dantelă sus care este mai bine pentru a ajusta dimensiunea pentru a se potrivi mai bine corpul tau.

4. Rochia poate fi făcut în custom size, culoare, design.Vă sugerăm să găsiți profesional croitor pentru a măsura cu atenție următoarele Măsurători Personalizate de Orientare inainte de a cumpara o rochie on-line.

5. Nu de - a gata orice rochie.Toate rochie nevoie pentru a personalizat-a făcut!Întreaga personalizate proces(de la data la care am primit plata dvs. și măsurători) va avea 8-15 zile lucrătoare (comenzi Urgente cu excepția) .

6. Înainte de a plasa o comandă, vă rugăm să citiți toate paginile noastre cu atenție , dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

De ecrane de calculator au aberațiilor cromatice, mai ales între ecran CRT și LCD cscreen, diferenta de culoare nu pot fi evitate, astfel încât nu putem garanta că culoarea produselor noastre va fi exact același ca pozele pe care le-a văzut, vă rugăm să înțelegeți.Dacă sunt foarte, foarte stricte în culoare, vă rugăm să ne contactați în primul rând înainte de a plasa o comanda.Multumesc.

Perfect-montaj rochie începe cu perfect măsurători.Înainte de a comanda un made-to-measure rochie de www.adidasipuma.ro recomandăm găsirea unui profesionale croitor local care vă poate ajuta să măsurați cu precizie.Aici, vă vom arăta care sunt necesare măsurători și cum să ia în mod corect a acestora.Avertisment: măsurarea tine la domiciliu este mai complicată decât crezi!Pentru cele mai bune rezultate, au întotdeauna măsurătorile luate de către un profesionist croitor local.

Există mai multe metode de plată disponibile pe www.adidasipuma.ro .com, cum ar fi carduri de credit, în timp real, transferuri bancare, plăți offline (transferuri bancare și Western Union).Puteți alege o metodă care este cel mai convenabil pentru tine.Pentru a proteja interesele tale, plata ta va fi temporar deținute de www.adidasipuma.ro, și nu va fi eliberat până când veți primi comanda si sunt multumit de el.

1. Costul de transport maritim: faceți Clic;"Transport maritim și de plată"tab-ul de pe pagina de detalii de produs, și veți vedea detaliile de livrare.Puteți calcula costul de transport maritim prin introducerea informațiilor necesare.

2. Timp de tranzit: timp de Tranzit variază în funcție de diferite metode de transport.

3. Element de Prelucrare a Timpului: timp de procesare pentru o anumită ordine variază în funcție de tipul de produs și statutul de stoc.Cea mai mare parte, timpul de procesare poate fi de la 3 la 15 zile lucrătoare.

1.Ai 5 zile pentru a decide dacă elementele sunt potrivite pentru tine după ce le-a primit.

2.Puteți returna sau schimba orice nepurtate,nespălate,nealterate,nedeteriorate elemente în ambalajul original, inclusiv ordinul Nr.

3.Retur taxa de transport este plătită de către cumpărător.

4.În scopul de a slove problema cât mai curând posibil,vă rugăm să ne contactați în primul rând și spune-ne întoarcerea sezon.

5.După ce am primit returnarea coletului informații și de urmărire Nr.va vom returna banii în contul dvs. în termen de 3-10 zile lucrătoare.

6.Ne pare rău despre asta, dacă ai primit element care nu este de fapt ceea ce ai comandat sau nu la fel ca imagini arată sau descriere scrie pe paginile web.

7.Toate rochiile sunt copii de la pagini web,nu exact aceeași absolut.dar vom încerca noastre cele mai bune pentru a face rochia aproape de poze.deci, vă rugăm să cumpere rațional.deși este ieftin.

Etichete: mult fusta sirena, mireasa fusta, detasabila, fusta tul rochie de mireasa, overskirt, rochie wed, rochii de mireasa printesa rochie, pur detasabila rochie de mireasa, rochie de mireasa cu detașat fusta, salopeta de mireasa, voal de mireasa.

Rochii De Lungime Podea-Lungime
Built-in Sutien Da
Element De Moda vintage
Decolteu scoop
Maneca Stil Regulat
Numărul De Model O-111
Pentru Femeile Gravide Da
Rochie De Mireasa Tesatura Tul
Talia Naturale
Imagini Reale No
Design Spate Buton
Nume De Brand srui sker
Tip De Element Rochii De Mireasa
Silueta Sirenă/Trompeta
Tren Matura/ Tren Perie
Lungime maneca(cm) Scurt
Decor Dantela

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Tul Scoop Decolteu 2 In 1 Rochie de Mireasa cu Dantela Aplicatii ștrasuri din Mărgele Detasabila Fusta Iluzia Spate Mireasa свадебное платье

Tul Scoop Decolteu 2 In 1 Rochie de Mireasa cu Dantela Aplicatii ștrasuri din Mărgele Detasabila Fusta Iluzia Spate Mireasa свадебное платье

Produse similare

Bine Ati Venit La Magazinul Nostru !Orizontul De Nunta ,Numai Pentru Tine ! * Mai multe Rochie de Mireasa,vă rugăm să verificați acest websitelink : detalii produs Etaj lungime Tren Și Stil : De Moda Rochie De Fotografii : Detalii Rochie Imagine : Dimensiunea Diagramă : Express moduri : China Post Air Mail este lent , astfel încât

338.66lei

2.Măsurarea Ghid Perfect-montaj rochie începe cu perfect măsurători.Înainte de a comanda un made-to-measure rochie de DHgate.com recomandăm găsirea unui profesionale croitor local care vă poate ajuta să măsurați cu precizie.Aici, vă vom arăta care sunt necesare măsurători și cum să ia în mod corect a acestora.Avertisment: măsurarea tine la domiciliu este mai complicată decât

669.00lei

Dacă aveți nevoie pentru a personalizat rochie , vă rugăm să ne oferi măsurătorile de mai jos, asigurați-vă că rochia ar fi se potrivesc foarte bine cu tine .multumesc 1.Bust =___cm/inch 2.Talie =___cm/inch 3.Solduri =___cm/inch 4.Hollow la Tiv cu Pantofi Pe =___cm/inch 5.Înălțime =___ cm/inch (din partea de sus a capului la podea, fără pantofi) 7. Umăr la umăr =___ cm/inch 8.Rochie

353.60lei

Cumparatorul Observa 1. Toate rochiile pe care le-a făcut va fi un pic diferit de imaginea originală vezi pe site-ul , iar dimensiunea va fi mai mult sau mai puțin mari sau mici, între 1 până la 3 cm. 2.Cand ai plasat comanda ,nostru timpul de procesare este de 7-10 zile.Dacă sunteți de urgență, puteți plăti în plus pentru rush taxă. 3.Dacă sunteți din BRAZILIA,

401.43lei

Material:100% 925 Masiv Din Argint Notă:în acest articol este 100% 925 Masiv din argint, Suntem bucuros dacă puteți testarea de către Centrul de Testare!

19.11lei

Detașabil, Reglabil Bratara din Otel Suport de Tunel Carpian Atelă Folie Protector pentru Artrita Entorsa BHD2 Caracteristici: Moale de construcții oferă o personalizate se potrivesc confortabil, sprijină încheietura mâinii, fără volum. De protecție elastic de sport tenis de bratara. Lucru deosebit!Respirabil și confortabil. Bandă reglabilă design

18.72lei

O Mărime: Lungime 65 Bust 110 Notă:( 1 inch = 2,54 cm, 1 cm = 0.39 inch ) Notă: măsurarea prin mâinile permite 2-3cm de erori pe care este normal

106.82lei

Tip de element:aliaj de farmec Material: aliaj de zinc,email Culoare: ca imagine arată Produs cantitate: 100 buc/set Element dimensiune: 1-3cm de conversie:1 inch=25,4 mm sau 0.0393 inch=1mm -Am să livreze în întreaga lume -Asigura navele noastre în 2-3 zile lucrătoare Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul

44.35lei

Moderne de Lux cu LED-uri Lampa de Podea RGB Liber în Picioare Lămpi pentru Camera de zi Estompat Etaj Dormitor Lumina Lămpilor Decor Stand Podea de Lumină alb Cald,alb rece, alb,Tricolor cu RC(include cald și alb rece,estompat),RGB dimmer RC(culoare RGB,includ cald și alb rece)

366.40lei

Accesorii de moda Fierbinte de Vânzare 70% OFF Femei Haine De Moda Pentru Femei Pijamale Sleevless Dantela Acasă Rochie Sexy Cămașă De Noapte De Moda De Sex Feminin Cămașă De Noapte + Thong Doamnelor Homewear Vă rugăm să rețineți că pentru rusia / Belarus cumpărători: 1, noua politică în Rusia, cumpărători ruși trebuie să solicite numele complet al pickup.Deci,

20.39lei

Înlocuire Lampă Număr: NP13LP/NP18LP Lampa Watt : UHP 190/160 W Timp rapid de Livrare: wit hin 24 de ore Fabrica Vinde Direct, Cel Mai Bun Pret Timp de garanție: 180 de zile de ia lampa viața de lucru: aprox. 2000 de Ore Lucru f sau : suntem proiector lampa de producător mai mult decât toți cei 10 ani , cele mai bune lampa va fi oferit! pret

52.77lei

2 buc Oglinda Laterala indicator Dinamic Secvențială Curge LED Lumina de Semnalizare Pentru VW GOLF 5 Plus Jetta MK5 Passat B6, EOS Compatibil cu: se Potrivesc pentru VW Golf 5 MK5 fabricate intre 2003-2008 Se potrivesc pentru VW Golf 5 Variant 2007-2008 Se potrivesc pentru VW GTI MK5 2004-2008 Se potrivesc pentru toate modelele VW EOS 2006-2008 Se potrivesc pentru VW Golf 5 / 6 Plus 2005-2013

83.29lei

Eroul Portabil Combinație Cartografie Set Instrument de Utilaje de Constructii Instrumente de Desen Compas Conducător Student Cartografiere H252/HB252 Eroul Combinație Cartografie Set Civil aplicabile, hidroenergie, utilaje, auto, inginerie Linii rotunjite, potrivit pentru studenții de inginerie și tehnologie Design clasic, se simt confortabil Comutator unghiul la voi, desena diferite

61.61lei

lenjerie de corp pentru femei chilotei sex bikini deschis picioare lenjerie dantelă boxeri gol de sex feminin din fetitele sexy si bragas Calcinha Modelul 2211 detalii:

17.04lei

Femeie Ecran Color De Ritm Cardiac Rezistent La Apa De Monitorizare De Somn Ceas Inteligent Brățară Caracteristici: Detectarea ritmului cardiac(Heart rate punct de monitorizare),tensiunea de detectare,de Oxigen din Sange depistare,detectare Somn De Sex Feminin Fiziologice Ciclu (Menstruație, Siguranța Perioadă, Pericolul Perioadă), Bratara Memento Exerciții Standard

70.93lei

Alege mărimea în funcție de picioare lungime, Pentru papuci, dacă doriți să piardă un pic, puteți alege o dimensiune, este foarte confortabil. NE dimensiune 4 =Trimite NC marimea 35/36=21.6-22.5 CM NE-dimensiune 4.5 =Trimite NC marimea 35/36=21.6-22.5 CM NE-dimensiune 5,5 =Trimite NC marimea 37/38=22.6-23.5 CM, NE dimensiune 6 =Trimite NC marimea 37/38=22.6-23.5

51.48lei

5x5 HD dantela peruca peruci par uman 28 30 32 lungă inch drept transparent pre smuls 150% Brazilian remy peruci par uman

274.78lei

Top