100-150mm SELENIT Alb Gips Zgârie-norii Turnurile Castelului Gips Cristal Punct

Produs nou

In stoc

57.06lei

Articol Explica Numele de cristal Natural bagheta Material cristal Greutate

g Lungime 95 mm Latime Inaltime

Un solid alb Cristal de Selenit de Zgârie-nori / Turn - fiecare piesa este despre 6" înalt.Vă rugăm să permită pentru un pic de variație în dimensiune ca acesta este un produs natural.Piesa va fi selectat de noi la întâmplare de la noastre de stocul disponibil la momentul comenzii.

Un minunat alb de energie ridicat de protecție crystal aceste turnuri pot fi plasate într-o poziție centrală în casa ta pentru a proteja și de a proteja casa ta sau locul de lângă bunurile prețioase pentru protecție suplimentară.

Selenit zgârieturi, chips-uri, urme de lovituri, fracturi și foarte ușor.Datorită sale moi natură, vă rugăm să așteptați toți Selenit de produse pentru a avea unele minore 'imperfecțiunile'.

Despre Noi : bine ați venit la Magazinul de Tămâie!Magickal o Nouă Eră magazin cu cele mai bune preturi si cea mai variata gama de Tămâie, Lumânări, Cristale, Uleiuri și Pete gasit pe E-Bay!Toate statele UNITE ale americii interne de transport maritim este GRATUIT!Prețuri mari, mare selecție și serviciu rapid și prietenos, și sunt ceea ce facem cel mai bine.Vrăjitorie, pentru real!

Plata : Putem accepta doar PayPal cu toate acestea PayPal acceptă toate cardurile de credit majore.Vă rugăm să acorde o la check-out sau cât mai curând posibil după așa putem livra elementul de REPEDE!

Intern-NE Transport : Transport maritim este întotdeauna RAPID, la CLASA ÎNTÂI și GRATUIT!Articolul dvs. va livra în Următoarea Zi lucrătoare după ce plata este primită.Un număr de urmărire va fi trimis la tine, atunci când elementul de nave.Orice element pierdut în tranzit (de urmărire nu arată confirmat de livrare) este responsabilitatea noastră și un înlocuitor va fi trimis sau o rambursare a emis – alegerea ta!

Transportul Maritim internațional : Noi întotdeauna declara costul real de articole.Nu vom marca colete "cadou".Vom declara adevărata valoare în vamă.Clientul este responsabil pentru toate taxe vamale care poate fi plătit.Transport ori varia și pot apărea întârzieri, dacă un element este reținută la vamă.Vă rugăm să înțelegeți că aceste probleme sunt dincolo de controlul nostru!

Feedback : Va fi lăsat pentru tine imediat după primirea de plata compensate.

Atenție: Dimensiunea poate fi mică inexactitate din diferite loturi de produse, sau de mână de măsurare, vă mulțumim pentru înțelegere!Plata:

* Plata se face în termen de 7 zile după sfârșitul perioadei de licitare.Vă rugăm să asigurați-vă că "Nava La" adresa în contul ESCROW este corectă.

* Cumpărătorii internaționale vă rugăm să rețineți că taxele de import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Transport & Manipulare:

* Articol vor fi expediate din China Post de Standard de Transport maritim Internațional (cu număr de urmărire).

* Eu navei în termen de 3 de zile după ce a primit plata.În mod normal ajunge în 30 de zile lucrătoare.Dacă aveți nevoie de transport maritim EMS, pls nu ezitați să mă contactați.

Noi oferim mai multe opțiuni de transport maritim după cum urmează:

1. SAL transport (SAL transport despre 18-30 de zile.mai ieftin și mai repede)

2. Transport aerian (transport maritim de Aer de aproximativ 15-20 de zile,mai rapid, dar scump)

3. EMS shipping (EMS aproximativ 6-10 zile.cel mai rapid, dar foarte scump)

4. Mare de transport (maritim durează aproximativ 45-60 de zile, ar fi bine să nu alege de transport maritim, dacă nu ai răbdare de așteptare pentru atât de mult timp, timp de aproximativ 2 luni.mai ieftine, dar foarte lent)

Combinat Cu Transport Maritim

* Sunt fericit să combine transport pe elemente de câștigat/achiziționate în termen de 7 zile.

* Puteți obține 15% reducere la transport.

* Combinat cu transport maritim de reducere este disponibilă numai dacă ați face o plată totală.Vă rugăm să așteptați până când toate licitațiile s-a încheiat.După ce face, pls e-mail-mă pentru un combinat de factură dacă nu am făcut-o deja.

Politica De Retur:

* Dacă nu sunteți pe deplin mulțumiți, pls contactati-ma imediat.Articolele pot fi returnate în termen de 7 zile de la primirea pentru o rambursare de 100%. * Produsele returnate trebuie să fie în ambalajul lor original și în ca-livrat condiții, nu sunt uzate sau alterate.

Termeni:

Elementele sunt livrate în termen de 3 zile lucrătoare de la primirea de plată.

Dacă elementul este deteriorat în e-mail, pot returna costul de transport maritim și de a compensa niște bani.

Am trimite pachete prin China Post.Dacă pachetul a pierdut la poștă, nu pot retrimite pachetul sau trimite plin de bani înapoi.

Am răspundă email-uri de 7 zile pe săptămână.Dacă nu puteți primi un răspuns de la mine termen de 2 zile, acest lucru înseamnă că nu poate primi dvs. de e-mail.Vă rugăm să asigurați-vă că trimite e-mail la o adresa corecta de email.

Dacă aveți orice întrebări cu privire la comanda dvs., vă rugăm să nu ezitați să mă contactați.Eu sunt dispus să rezolve orice problemă cu clienții mei.Vom face noastre cele mai bune pentru a obține mulțumit.(^v^)

Dacă doriți să comandați produse personalizate, vă rugăm să ne spuneți dumneavoastră caietul de sarcini în detalii.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface cerințele dumneavoastră.

Etichete: turnul eiffel, prime selenit, punctul de cuarț, pentru gips mucegai, selenit stick, selenit pandantiv de aur, cuarț turn, tip mic, crystal tower, selenit.

Origine NC(de Origine)
Stil cu feng shui
Tema Mascota
Caracteristică Regională China
Material Cristal
Naturale cristal clustere. Naturale cristal
Nume De Brand Mjzbf

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

100-150mm SELENIT Alb Gips Zgârie-norii Turnurile Castelului Gips Cristal Punct

100-150mm SELENIT Alb Gips Zgârie-norii Turnurile Castelului Gips Cristal Punct

Produse similare

Caietul de sarcini : Tip: Decor Material: clar Naturale de cuarț Principalele Culoare: clar Dimensiune: Aproximativ 2 cm Lista de pachete: 1 buc Cumparatorul va primi un articol similar ca în imagine.Acesta este un produs natural, astfel încât caietul de sarcini diferă de la element la element.Culorile și aspectul de fiecare element poate varia

54.01lei

Naturale jasp roșu scazut pietre de lustruit cuarț, cristale, minerale, pietre pretioase decoratiuni de gradina cadouri fine Caracteristici: 1, Jasper este cunoscut din punct de vedere metafizic, ca o piatră de blândețe, de confort și relaxare.Cand sale de protecție energiile sunt, de asemenea, luate în considerare, nu e de mirare jasper este uneori numit cultivarea piatră 2、Bun pentru

24.43lei

Bine ati venit la magazinul nostru! Mulțumesc că ai venit.Sper ca Va Place Tuturor materiilor prime. 100% de Brand nou și de înaltă calitate Pur naturale handmade boutique de producție, fiecare piesa are propria frumusete unica, este un bun cadou demn de prieteni și rude Dimensiune și greutate Dimensiune: 60*25*25mm Articol Greutate 15-20g Notificare Pentru

16.66lei

Naturale Cristal de Cuarț Masaj Bagheta Rose Quartz Masaj Bagheta Mari de Vindecare Piatra de Cristal Yoni Masaj Stick Ca Femeile Cadou Material: Naturale Cristal de Cuarț de Masaj în Formă de: Turn / Ice berg în formă pentru a aduce mai multă energie, Puneți-l în orice zonă sau spațiu pentru a ajuta la neutralizarea energiilor negative și pentru a asigura un mediu calm și liniștit.Cel

122.32lei

Parametrii De Produse: dimensiune: 15mm~30mm greutate: 10-30g Descriere produs: Material:Cristal De Fluorit ModeProduct Folosind:decorațiuni interioare și BRICOLAJ cadou Proces: Minereu Natural Pachetul Include : 2-3PC Fluorit glob de cristal setare Caracteristică: 100%de Brand nou și de înaltă calitate de Ce Ai Nevoie: -energia este emisă

12.84lei

Naturale căpșuni roșu de cuarț bile utilizare: furnizarea de energie, vindecare chakra, cadou dimensiune : aproximativ 6-7cm ambalare: cu folie cu bule în interiorul și în condiții de siguranță sac de afara. livrare: comanda dumneavoastra va fi expediat în termen de 3 zile după primirea plății Notă: toate produsele vor fi trimise la întâmplare,

72.94lei

modname=produse&cols=5&colspace=10&rowspace=10&showName=true&showPrice=true modname=ckeditor modname=ckeditor Material: piatra naturala Dimensiune:(1in=25,4 mm) 15-25mm/pc-uri, 60-80g/25pcs Divinație, Astrologie Altar Tabel Pânză de Dimensiune: 30*30 mm Ambalaj : ai alege,livrare aleatoare Utilizări: Decor acasă, Petrecere,

34.30lei

Naturale Roz, Rodonit Scazut Piatră Piatră Piatră Cristal Mineral Vindecare Chakra Meditație Feng Shui Decor De Colectare Material:Natural Roz, Rodonit Piatra Forma:Scazut Piatra Dimensiune:Aprocx. 20-35mm Utilizare:Decor De Vindecare Fengshui Chacra Cadou Cantitate:100g 200g 500g Notă: 1.Pentru că este făcută de piatra naturala,produsul

41.47lei

Top