Cyxus Tocilar Pătrat Ochelari Cadru pentru Barbati Femei Lectură Obiectiv Clar Negru Ochelari de 8082

Produs nou

In stoc

72.56lei

Bine ati venit la Cyxus.

Cyxus este profesionist protecția ochilor ochelari de brand cu FDA certificare, certificare CE, RoHS t est de SGS și aruncă mingea test de IRC.Nu doar ochelari, Cyxus aduce mai înalt grad de confort de viziune în era digitală.

Ne străduim să oferim clienților noștri o gamă de produse care satisfac cererea pentru calitate și eficiență.Cumpara Cyxus produse de aici într-o vă faceți griji-free mod ca suntem singurul magazin oficial de Cyxus în www.adidasipuma.ro.

* În special, acest ochelarii nu au anti-blue light.Puteți căuta același stil(model: 8082) ochelari cu anti-blue light în cyxus magazin.Multumesc. :)

Etichete: plussize femeie, cadru om, calcula sticlă, designer de ochelari de vedere portmonee, fluture bărbați cadre, 100buc tocilari coarda, cadru de sticlă bărbați, lanț de sticlă, argint rame ochelari de vedere, tocilar tricou.

Forma De Cadru Pătrat
Model Tip Solid
Nume De Brand Cyxus
Cadru Braț 140mm
Gen Unisex
Numărul De Model 8082
culoare lentile Transparent
Accesorii Ochelari RAME
Tip De Element Accesorii Ochelari
Certificare FDA,CE,RoHS
Material Cadru Plastic
Origine NC(de Origine)
Latimea Cadrului 141mm

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Cyxus Tocilar Pătrat Ochelari Cadru pentru Barbati Femei Lectură Obiectiv Clar Negru Ochelari de 8082

Cyxus Tocilar Pătrat Ochelari Cadru pentru Barbati Femei Lectură Obiectiv Clar Negru Ochelari de 8082

Produse similare

=> Observație: 1. Cumpara-l acum, vom oferi 1 buc ochelari de caz și pânză de curățare pentru fiecare pahare. 2. Acesta este doar un cadru cu demo obiectiv, dacă vrei să-ți pui baza de prescriptie medicala, puteți alege și cumpăra o pereche de lentile cu prescriptie împreună, putem oferi montaj service, 100% garanție de calitate! 3. Alege Lentilele de ochelari: 4.

70.84lei

modname=ckeditor Mare Recomandat: 43 Dimensiune pentru Copii mici de aproximativ 2-7ani, Mărimea 45 pentru Copil de aproximativ 5-10 ani Dimensiune 47 pentru T eenagers sau Mic fata de adult( modele de Explozie ) Dimensiune 50 pentru fata Marime Medie( modele de Explozie ) Dimensiune 52 pentru fata de Mari Dimensiuni ( modele de Explozie ) Dimensiune 54 pentru fata Supradimensionat

19.49lei

Top