2 din Android 10.0 Radio Auto Multimedia Player Video de Navigare GPS Pentru Toyota RAV4 RAV 4 2012-2018 2din Stereo Ecran DSP+48EQ

Produs nou

In stoc

570.89lei

Achiziționarea FAQ: produsul acceptă volan, butoane de control, suporturi auto originale camere (CANBUS necesar), susține non-originale camere (acceptă mai multe faze mecanisme), suporturi auto originale funcții, cum ar fi aer condiționat setări (CANBUS necesare, mai original masina funcții sunt legate de masina original) Este potrivit pentru masina ta? 1. Verificați corespunzătoare model și an de produs și mașină 2. Compara poziția de instalare a produsului cu masina care are nevoie să fie modernizate 3. Verificați dacă produsul este cablul de interfață este potrivit pentru masina ta (notă: nu toate interfețele de masina original trebuie să fie conectat) 4. Dacă încă nu se poate judeca, vă rugăm să ne trimiteți original radio auto locație de instalare (fata) imagine și original radio înapoi interfață de imagine pentru noi

În comparație cu auto originale, ecranul este mai mare, culorile sunt mai vii, și-l sprijină de vizualizare din mai multe unghiuri.Noul cadru este realizat conform cu originalul masina, care se potrivește perfect cu masina ta si este usor de instalat.

★ De ce radio nevoie pentru a instala o suplimentare de răcire ventilator?

Știm cu toții că radio-ul original de pe masina este echipata cu un ventilator de răcire pe partea din spate, astfel încât original radio funcționează foarte stabil, chiar și în condiții de temperatură ridicată și funcționare pe termen lung, dar posturile de radio de pe piață, în general, doar disipa caldura prin coajă de metal înapoi, Acest lucru nu poate satisface pe deplin disipare a căldurii cerințele de mașină, astfel încât acesta va aduce o mulțime de probleme, cum ar fi ecran tactil erori, anomalii de emisiuni și muzică, repornește aleatoare, și temperaturi ridicate conduce la potențiale pericole de securitate, etc.

Personalizate Special Al Ventilatorului De Răcire

Fanii nostri sunt personalizate pentru navigare, care pot servi mai bine și pentru a asigura performanța de Radio Auto.Mulți clienți și prieteni, de asemenea, alege să cumpere ventilatoare de răcire în alte locuri, dar nu vor fi probleme de incompatibilitate sau de un consum ridicat de energie, care va distruge performanța excelentă de navigare.

Și ventilatorul de răcire este configurat special pentru Mașina noastră de Radio, poate mai bine să mențină performanțele sale, vă rugăm să fiți siguri să-l folosească.

Android Real 8.1/9.0/10.0 sistem, cererea de sprijin split screen, face utilizarea mai ușor de manevrat, de sprijin mai multe cele mai recente aplicații.

Cea mai recentă tehnologie, folosind Android avansate soluții de navigație, suportă mai multe setări personalizate și de a deschide mai multe opțiuni pentru utilizatori.

Comparativ cu ordinare ecrane de pe piață, IPS, unghiul de vizualizare este mai mare, iar display-ul este mai delicata

radio utilizează 2.5 D IPS multi-touch capacitiv Ecran, care afișează pe deplin culori bogate, în timp ce blând lumina emisă de ecran 2.5 D nu irita ochii.

Suport pentru split screen display de vreo 2 aplicatii, combinând la va.

Suport pentru split screen display de vreo 2 aplicatii, combinând la va.

Suport video și DVR cerere De Fereastră Plutitoare, personaliza poziția de afișare, și de a face experiența dumneavoastră de conducere plin de culori reci.

Funcție de ieșire Video

Suport T9 multiple de Rețea 4G benzi

Implicit built-in de ajustare este 48EQ, iar sunetul surround poate fi setat în același timp, permițându-vă să vă cufunda în muzică minunată.

Suportă aproape toate aplicațiile de hărți.Înainte de a trimite produsele tale preferate, vom instala cea mai recentă hartă deconectat de țara ta pentru tine, iar harta va fi actualizat la intervale regulate.Desigur, puteți alege, de asemenea, de a utiliza hărți online.

Acceptă inversă de afișare.Atunci când mașina este în modul invers, radioul va comuta instantaneu de pe ecran, în partea din spate a masinii pentru a asigura siguranța dumneavoastră de conducere.

Dacă nu aveți originale aparat de fotografiat, puteți să-l cumpere, făcând clic pe "CUMPARA ACUM" din imaginea de mai jos.

Acceptă conectarea la ADAS DVR.ADAS DVR-ul are mai multe built-in de asistență de conducere tehnologii, introducerea de înaltă calitate TF card de memorie pentru a înregistra fiecare moment al tău de conducere.

Mai mult și mai naționale de fabricație de automobile standardele impun ca vehiculele trebuie să fie echipate cu anvelope de presiune dispozitive de alarmă.Importanța presiunii în anvelope dispozitive de alarmă poate fi văzut.Click pe imaginea de mai jos pentru a cumpăra o presiune pneuri dispozitiv de alarmă, conectați un radio, și feedback-ul tau de anvelope de stare în timp real.

Telefon mobil de interconectare, ecran mare, de joc plăcută, o experiență video.

Suport conectare Bluetooth, apelare telefon Bluetooth, microfon built-in de radio, chiar dacă mediul înconjurător este zgomotos, radio sprijină microfon extern conexiune, care pot garanta calitatea convorbirii.

Suport original de comandă pe volan, indiferent de tipul de vehicul are nevoie de canbus

După trimiterea comenzii, avem nevoie pentru a conecta produsul la un test de putere, apoi încărcați o hartă gratuită, test de performanță, și apoi utilizați un multi-strat anti-coliziune cutie și un șoc bubble sac pentru a se asigura că produsul este livrat în siguranță în mâinile tale.Livrarea durează 1-3 zile lucrătoare după cumpărare, vă rugăm să fie pacient.

Etichete: radio auto, multimedia auto, 2din vw android 10, corolla, android vw, kia sportage ecran tactil masina dvd player, 2 din radio android, 2010 prius radio, smartphon, 2 din radio.

Dimensiunea De Afișare 10"
Suport 4G+Wifi(T9)
T6 versiunea Android Android 10.0
Rezoluție 1024*600
funcția 5 Funcție de ieșire Video
Sistemul De Operare Android 9.0
Afară De Putere 4*45w
TF/Micro SD Slot 2
Din Din Dublu
Tip De Material Metial+Materiale Plastice
Certificare NICI unul
Funcția 4 Navigare GPS
Volan Original De Control Suport
T9 versiune 4G+64G 8-core
Limba OSD Vietnameză
Articol Greutate 1.7kg
Funcția 1 DSP funtion
funcția 3 Fereastră plutitoare
ROM 32G
Toyota Model RAV4
Funcția 2 Split Screen
Interfață USB
Pentru Autovehicule Marca/Model TOYOTA
Conectarea La USB ADAS DVR Suport
Nume De Brand Develuck
Max De Memorie Extern 64G
Tensiune 12V
Caracteristici Speciale TV
Conectați un microfon extern Suport
Mass-Media Digitale Format JPEG
Conectați USB TPMS Suport
Numele Modelului Pentru Toyota RAV4 12-18
Caracteristică Specială Suport Can-Bus
Origine NC(de Origine)
Element Dimensiune 24cm*20cm*12cm
T3L versiunea plus 2G+32G Android 9.0
RAM 4G

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

2 din Android 10.0 Radio Auto Multimedia Player Video de Navigare GPS Pentru Toyota RAV4 RAV 4 2012-2018 2din Stereo Ecran DSP+48EQ

2 din Android 10.0 Radio Auto Multimedia Player Video de Navigare GPS Pentru Toyota RAV4 RAV 4 2012-2018 2din Stereo Ecran DSP+48EQ

Produse similare

Notă importantă pentru Europa Cumpărător 1. Dacă ați ales Metoda de Livrare www.adidasipuma.ro Standart de Transport sau UP sau DHL sau EMS ..., cumpărătorul trebuie să o plătească de sine,de vămuire și de plata impozitului sau a TVA, au obligația cumpărătorului ! 2. Dacă doriți să ne trimiteți din Europa depozit ,puteți plăti un cost suplimentar pentru

849.23lei

Atenție, Vă Rugăm: Prețul pentru navigație, inclusiv rama,șef unitate (ecran) ,Putere de cabluri(Plug and Play).și toate accesoriu fire pentru navigare.Ca un cuvânt,îl puteți instala direct atunci când primiți coletul.Y todos los cabluri accesorios para la navegación.Como Palabra, puedes instalarlo directamente cuando recibas el paquete. RAM Si ROM: 4G+64G IPS

893.03lei

Pentru Toyota Avensis 2002-2008 Despre CPU: PX5/6 RX3399 Caracteristici -Mare.Pic de arhitectură: dual-core Cortex-A72 + quad-core Cortex-A53 arhitectura pe 64-bit -Frecvența principală depășește 1,8 GHz RK3399 GPU foloseste arm quad-core de generatie noua imagine high-end procesor Mali-T860, care se integrează mai mult de lățime de bandă de compresie tehnologii, cum ar fi:

1 150.89lei

Element Descriere: 8.8 Inch Speciale Stereo al Mașinii se Potrivesc Pentru BMW Seria 5 E60(2005-2010)CCC CPU: Android 9.0 Sistem Rockchip 3368 2/4GB DDR3 Memorie RAM Construit În 32GB/64GB Inand, Suporta Max 64G CPU: Android 10.0 Sistem Qualcomm 8953 4GB DDR3 Memorie RAM Construit În 64GB Inand, Suporta Max 64G Caracteristici Principale: 1. Acceptă split screen display două

2 169.88lei

Mai nou Dual screen Android auto receptor radio pentru Nissan patrol Y62 pentru infini qx80 2010-2020 GPS auto multimedia navi DVD player Avantajele noastre: Suport GPS, 5G WIF、SIM 4G 1.-De înaltă Rezoluție, ecran Multi-Touch 2.-Construit în Navigație 3.- Radio:AM, FM, RDS, ca și de procesare a semnalului digital, conservarea și redenumiți-până la 30 de posturi chipset

3 048.31lei

UP din China, dacă sunteți în țările UE.Vă mulțumesc foarte mult. TOCMAI AM ACTUALIZAT Android 10.0 PX6 detalii: 1.CPU: PX6 Cortex A72+A53, Android 10.0, RAM-4G,ROM-64G, 2.0 GHZ, 2.Amplificator IC: 7851 Radio IC: TDA 7786 Bluetooth: 4.0 3.Include Port HDMI 4.Pornire la rece aproximativ 8-13 secunde PX6 Produs caietul de sarcini: 1. CPU:PX6

1 037.46lei

Masina De Player Multimedia Pentru Suzuki Alto 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 Caracteristici Principale: 1.Rezoluția ecranului:1024*600 sau mai mare, Capacitiv 5 Puncte Multi-Touch, cu funcția Dual Zone 2.Format Video:Suport HD 1080P /4K Ecran ISP 3.Rezoluția ecranului:de Înaltă rezoluție, Capacitiv 5 Puncte Multi-Touch, cu funcția Dual Zone 4.Bluetooth hands-free telefon

1 201.12lei

Hikity 2 DIn Masina cu echipamentele de redare Multimedia 7 Auto Radio Navigatie GPS Radio Auto pentru VW/Volkswagen/Golf/Polo/Jetta/Passat/Skoda Caracteristici: 1.Modernizate sistem Dual mirror link:IOS/Android mirror link IOS airplay:IOS suport telefon mobil-un fel de proiecție a aparatului Android cu două sensuri:Android suport telefon mobil de două-mod de conectare 2.2-Din

367.04lei

Pentru Subaru Forester 3 SH 2007-2013 xv Radio Auto Multimedia Player Video de Navigare GPS Android 9.1 Nu 2din 2 din dvd principala caracteristică: 1. Sistemul de operare Android, puteți instala aplicații, aplicații, Google Play Store, Skype, Facebook, YouTube, Twitter și mai mult. 2.9 inch, 2.5 D HD capacitiv ecran: 1024 * 600 rezoluție, nu 800 * 480 3. Procesor:

466.86lei

Masina de Player Multimedia Pentru Renault Clio 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 Android GPS Radio stereo UE/RU depozit: Expedierea din UE depozit pentru aceste țări, fără tva și fără taxă de import de către DHL: Austria/Belgia/Bulgaria/Croația/cehia/Danemarca/Estonia/Franța/Finlanda/ Grecia/Ungaria/ Irlanda/ Italia/Letonia/Lituania/Luxemburg/Malta/Olanda/ Polonia/Portugalia/

1 246.20lei

Sistemul Android Radio, CD Player DVD Navi GPS Hărți de Navigație Camera OBD TV cu Ecran Multimedia Pentru Jeep Grand Cherokee 1999~2004 ● Android, procesor Quad Core, 1.6 GHz, RAM 1G ROM 16G. ● Suport de Comandă pe Volan , Amplificator Digital , Mirror Link , etc. ● Cadou gratuit: Navi Maps + a Instala instrumente + OBD ( Diagnosticare La Bord ) ●

1 481.22lei

8 inch Ecran DVD Auto Player Android 9.0 Mașină de Navigare GPS Pentru Skoda Octavia 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 Radio Multimedia Video Stereo Pentru Skoda Octavia 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 Puternic Rockchip PX5 Vehicul Soluție Utilizarea de procesiune Rockchip , spori foarte mult viteza , pentru a asigura buna funcționare experiență

1 223.79lei

1Din 7 Auto Universal DVD Player Android 9.0 GPS Bluetooth Stereo Mirror link-ul Multimedia Oțel roata de control DAB+ TPMS RDS Camera Unele B M W masina are nevoie de fibra optica cablu sau cablu de extensie pentru instalarea ,ne poti contacta pentru a cumpăra împreună ,vă rugăm să vă rugăm să verificați înainte de licitare.link-ul pentru tine de a comanda, dacă doriți să comandați

887.87lei

Masina de Player Multimedia Pentru Changan CS75 2016 2017 2018 2019 GPS Radio stereo Caracteristici Principale: 1.Rezoluția ecranului:1024*600 sau mai mare, Capacitiv 5 Puncte Multi-Touch, cu funcția Dual Zone 2.Format Video:Suport HD 1080P /4K Ecran ISP 3.Rezoluția ecranului:de Înaltă rezoluție, Capacitiv 5 Puncte Multi-Touch, cu funcția Dual Zone 4.Bluetooth hands-free telefon

2 111.75lei

PX6 Android 4+128GB Tesla Masina de stil de Navigare GPS multimedia Auto capul unitate radio-casetofon IPS Pentru Cadillac Escalade 2006 - 2012 Caracteristici principale: Pure Android OS 9.0: CPU: Android 9.0 Sistem Rockchip 3368 PX-6 6-Core Puterea de rezoluție: 1920*1080 4GB DDR3 Memorie RAM Sprijin Extern 4G/3G Dongle/PGT/USB&Card TF Connction/DVB-T/OBDⅡ/DAB+ de Compatibilitate: 1. Acceptă

2 288.90lei

Seicane 9 Android 10.0 Șeful Unității Auto radio Pentru 2010 2011 2012-2015 Nissan Navara GPS Auto Stereo Multimedia Player Suport de imagine video în funcție de imagine ,video de top , video fereastra zoom de la voi, cum doriti Caracteristici Prezentare Generală Built-in : 3G&WIFI/App/download / 3D de Navigare GPS/FM&Radio AM/Bluetooth/Dual Zone/Gestionare a fișierelor/HD

628.90lei

Top