Mens Pantofi Casual Oxfords Primavara/Toamna Noi Adidași de Moda Pantofi de Panza Om Low-top Respirabil Dantela-up Culoare Mixt Barbati Pantofi

Produs nou

In stoc

64.83lei

Q:de multe ori am purta Europa 40. Ce dimensiune ar trebui să aleg?

A:în prezent nu Există o mărime uniformă din lume.Europa 40 nu este egal cu China 40. Vă rugăm să măsurați lungimea piciorului înainte de cumpărare.(Notă: nu se măsoară lungimea piciorului direct.Acest lucru poate duce la multe erori.Vă rugăm să puneți-vă picioarele pe hârtie albă.Trage front-end și back-end a piciorului pe hârtie albă, care este lungimea piciorului.)Dacă picioarele tale sunt de 25 cm lungime și apoi +0,5 cm (active spațiu), pentru a alege 25.5 cm.Picioarele sunt foarte grase sau foarte larg +1 cm.

Q:Cât timp ia să primesc coletul?

A:în Funcție de vreme/politice și oficiul poștal local, există o imagine de referință în partea de jos a paginii detalii.

Notă:poate Exista o ușoară diferență de culoare atunci când se iau poze.Te rog să mă ierți.Culoarea produsului va fi la fel.Ușor de transportat, pachetul este o pungă de plastic.Dacă ai nevoie de o cutie de pantofi pachet, ai nevoie de o taxa de transport de +2 USD.

În scopul de a câștiga satisfacția clienților, putem garanta o calitate excelentă și preț scăzut.Vă rugăm să fiți siguri de a comanda.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Sfat: atunci Când urmați magazinul nostru, va veti bucura de mai multe reduceri.Atunci când adăugați un produs la un coș de cumpărături sau de colectare, vă veți bucura de o reducere de preț prioritate o notificare prealabila.

CN39=Lungimea Piciorului 24.1 cm-24.5 cm

CN40=Lungimea Piciorului 24.6 cm-25.0 cm

CN41=Lungimea Piciorului 25.1 cm 25,5 cm

CN42=Lungimea Piciorului 25.6 cm-26.0 cm

CN43=Lungimea Piciorului 26.1 cm 26.5 cm

CN44=Lungimea Piciorului 26.6 cm-27.0 cm

Etichete: perna 43x43 caz, pillendose argint, perna 30x50 gri, perna 40x60 spuma, perna 40x40 lrea, pilon muntele f150, pilon mitsubishi, pilon tv de 65 inch, pastila shimano m395.

Numărul De Model Barbati Casual Pantofi
Elemente Populare Masina de sutură, electrocardiogramă (ecg)
Stil Casual
Material De Talpa Cauciuc
culoare Negru, negru și alb, negru și auriu
Material De Sus Panza
Branț Material Tesatura
Numele Departamentului Adult
Pantofi Tip Oxfords
Materiale De Captuseala Tesatura De Bumbac
Înălțime Toc Toc plat
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Pantof forma capului Cap rotund
Înălțime Superioară Banda de jos
Tip De Închidere Dantelă-Up
Potrivit Sezon Primavara,Toamna
Sezon Primavara/Toamna
Model Tip Culori Amestecate
SW3 Permeabilitate la aer, ușoară, anti-derapare
Origine NC(de Origine)
Dimensiune 39,40,41,42,43,44
Tip De Element pantofi casual
Caracteristică Anti-Miros
Nume De Brand XPAY

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Mens Pantofi Casual Oxfords Primavara/Toamna Noi Adidași de Moda Pantofi de Panza Om Low-top Respirabil Dantela-up Culoare Mixt Barbati Pantofi

Mens Pantofi Casual Oxfords Primavara/Toamna Noi Adidași de Moda Pantofi de Panza Om Low-top Respirabil Dantela-up Culoare Mixt Barbati Pantofi

Produse similare

Deget de la picior stil: rotund cap Procesul de producție: pantofi de Adeziv Elemente populare: sutura masina Stil: Casual Din Piele Pantofi (Oxford) Funcția: Respirabil Dimensiune Standard tabel comparativ: NE: 6.5---picior lungime: 23.5 CM NOI: 7-----picior lungime: 24CM NOI: 7.5---picior lungime: 24.5 CM NOI: 8-----picior lungime:

146.15lei

Dimensiunea Diagramă Atenție Vă rugăm să alegeți dimensiunea în funcție de lungimea piciorului . Barbati Pantofi De Piele Mare Dimensiune 48 Pu Piele Pantofi Casual Barbati de Afaceri de Nunta pentru Bărbați Apartamente Pantofi Vintage Handmade Pantofi Oxford pentru Barbati Maro Negru

74.92lei

Top