Promovare! 10x Tăietor de Sticlă burghie Diamant Gaura Văzut Runda a 6-30 mm, Argintiu

Produs nou

In stoc

30.31lei

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; culoare: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produs-desc { width: 100%; height: 209px; } #descriere { width: 100%; height: 50%; } #detalii { width: 100%; height: 50%; } .ui-cutie-titlu { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-greutate: bold; background-color: #ddd; text-ancora: moșteni; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-cutie-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; de frontieră-top: 1px solid black; }

Promovare! 10x Tăietor de Sticlă burghie Diamant Gaura Văzut Runda a 6-30 mm, Argintiu

De înaltă calitate găuri cu un diametru de câțiva milimetri în ușor ciobire și cracare materiale reuși cu un diamant de tăiat sticlă de foraj.

Cu praf de diamant de foraj, foraj de placi ceramice, sticla, marmura, ardezie și porțelan, gresie sau felii de până la câteva clasele de duritate reușește perfect.

Adecvarea este cel mai bun pentru utilizarea cu negociabile exerciții la viteze mai mici.De răcire, ceara sau pete sunt pur și simplu esențial.

Păstrați burghie umed cât mai mult posibil timpul de foraj sau de tăiere, ca burghiul se usucă în timpul utilizării, se va supraîncălzi rapid și bont scurt.

Este important pentru a detalia sau tăiate curat, neted, fără margini.Dacă aveți manipularea corectă de foraj, va profita de excelenta burghiu de diamant cutter pentru a curăța și găuri precise și găuri.

Material: metal

Dimensiune: aprox. 6 mm; 8 mm; 10 mm; 12 mm; 16 mm; 18 mm; 20 mm; 22 mm; 25 mm; 30 mm

Greutate: aprox. 0.21 kg

Cantitate: 10 bucati

Culoare: argintiu

Livrare:

1 x tăietor de sticlă de foraj

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Despre numărul de urmărire update: Dacă numărul de urmărire este nici informații logistică, ca mii de colete trimise în țări străine, companiile de logistică nu ai update-logistica informații, vă rugăm să ne contactați prima dată, vă Rugăm să nu se deschide direct litigiu.Suntem prima dată pentru tine pentru a rezolva!Timp de livrare:

Tot de produs putem de transport în termen de 2~5 zi lucrătoare a săptămânii, pe de obicei, suntem, în funcție de comenzile clienților timp pentru ambalare și transport, trebuie să verificați cu atenție calitatea produselor înainte de a Navei, Astfel încât să ia ceva timp pentru a rezolva.Timp de livrare: din Cauza de forță majoră factori: uragane, furtuni afecta bilete de avion.Ceea ce duce la logistica întârzieri.Suntem vanzatori cinstit, nu te va lasa sa suferi nici o pierdere.Vă rugăm să dați companie de logistica de un pic de timp de procesare, așteptăm pachet pentru a ajunge la partea ta.Dacă logistica informații ajunge la oficiul poștal local: Dacă oficiul poștal local nu nu contacta, vă rugăm să contactați oficiul poștal local, cât mai curând posibil, pentru a primi pachetul.În caz contrar, ore suplimentare primirea de colete, oficiul poștal local va returna coletul, consecințele de auto-responsabilitate.Protecție timp: Când am terminat momentul expedierii, dacă produsul de protecție a perioadei de funcționare, vă rugăm să extindă protecția produselor perioadă de unul singur sau să ne contactați, vă Rugăm să nu deschizi disputa direct.Taxele de Import: Impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de Transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului

Când primiți bunuri, dacă există orice problemă, vă rugăm să ne contactați, și nu deschide direct litigiu.Promitem că vă vom oferi un soluția mulțumit după ce am confirmat-o.Avem, de asemenea, vă va oferi o evaluare pozitivă.Sincer vă invităm să ne lăsați un feedback pozitiv cu un ansamblu Detaliate de Vânzare de Rating (DSR) de 5 Stele .Când vă arate frumos imagine pe zonă feedback-ul vă rugăm să trimis mesaj, spune-ne, urmatoarea comanda contactati-ma, va fi o suplimentare de surprize.

Q: Cum pot urmări coletul meu?A: puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide) Q: de vânzare cu amănuntul sau en-gros pentru oferta de pret en-gros dacă am o mulțime de elemente?O: dacă aveți nevoie pentru a cumpara o multime de elemente de la aceeași oră, vă rugăm să contactați-mă în primul rând.eu vă va oferi competitiv preț engros .Q: Cum Pot plati pentru comanda mea?O: www.adidasipuma.ro acceptă Visa, MasterCard, Maestre Debit Card, Western Union, și transfer prin banca.

Dacă elementele deteriorate,trebuie să fie contactat în termen de 24 de ore de la primire.În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și nu vom emite o rambursare sau înlocuire.Dacă nu sunteți mulțumit, atunci când primiți elementul (incorect, avariate, defecte, sau elementul nu așa cum este descris), vă rugăm să returnați-l în termen de 7 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Pentru orice motive personale (alege o aversiune sau nu am nevoie de acest produs mai),Returnare încărcătorul va fi responsabilitatea cumpărătorului.Nu vom accepta nici un produs cu mirosuri(parfumuri.fum,ect.) Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.

Etichete: 90 de grade adaptor de foraj, coroana faianta, ferăstrău circular conducător, burghiu sticla, dril jig, subțire burghie, twist drill bits, pendular văzut, bit burghiu de diamant, hing instrument.

Tip Alte
Origine NC(de Origine)
Material Oțel Carbon De Înaltă
Lungime Așa cum se arată
DIY Consumabile Pentru prelucrarea metalelor
Certificare NICI unul
Nume De Brand Xzante
Utilizarea Metal Foraj
Numărul De Model Așa cum se arată

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Promovare! 10x Tăietor de Sticlă burghie Diamant Gaura Văzut Runda a 6-30 mm, Argintiu

Promovare! 10x Tăietor de Sticlă burghie Diamant Gaura Văzut Runda a 6-30 mm, Argintiu

Produse similare

HSS Co/M35 cu Cobalt Multiple Gaura Pas Burghiu Tot în Runda Sfaturi Daca doriti alte dimensiuni, va rugam sa ne contactati.

21.47lei

Caracteristici: Prelucrarea tuturor tipurilor de metale(inclusiv tot felul de oțel călit) și non-metal (cum ar fi marmura, jad, os).Prelucrare duritate ajunge la ≥HRA85. Pentru cele mai multe de lucru poate fi înlocuit cu mic roata de rectificat,și nu poluarea cu praf.De înaltă eficiență, finisaj de înaltă calitate, durată lungă de viață, se întoarce economice bune.Ușor de utilizat,

23.23lei

Descriere Detalii: * SDS-Max La SDS Plus adaptor pentru Bosh, Hilti, Makita etc. * Permite utilizarea de orice SDS-Plus burghie într-un SDS Max ciocan rotopercutor de foraj. * 100% de Brand nou și de înaltă calitate. * Dedicat pentru toate standard Burghie SDS Max. * De înaltă rezistență și duritate. * Durabil și compact. * Culoare:

97.85lei

7/14pcs DIY pentru prelucrarea Lemnului Instrumente Sculptură Buzunar Gaură Șurub Jig Drill Adapter Set J8 Descriere: Caracteristici: 1. Blocuri De Dimensiune: Aprox. 68mmx38mmx18mm(Îxlxa). 2. Prelucrate din solide din oțel aliat, rezistent și solid. 3. Poate înlocui rapid 6mm/8mm/10mm șurub sau de foraj de dimensiuni pentru a satisface nevoile dumneavoastra

38.04lei

6941 Dacă aveți nevoie de cantități mari,vă rugăm să ne contactați pentru a beneficia de reducere 10buc/lot 6mm 8mm 10mm poftă de mâncare Spade Burghiu Triunghi de prindere Hexagonal burghie Pentru Placi Ceramice Beton, Sticlă, Marmură Etc. Caietul de sarcini Model:TriangleTwist Burghiu Dimensiune:6mm/8mm/10mm Acest bit pentru Hard Fragile Materiale Ceramice, cum

28.08lei

10buc 1.6-7mm Diametru HSS-4241 Direct Shank Twist Drill Bit din Oțel de Mare Viteză poftă de mâncare de Foraj Bits Instrument Pentru masini de Gaurit Electrice Descriere: 1.Stare:100% de brand Nou Și de Înaltă Calitate. 2.Culoare: Argintiu 3.Material: Din Oțel De Mare Viteză 4.Tip mâner: Mâner Drept 5.Tip: Mâner Drept Twist Drill 6.Procesul

20.05lei

Descrieri: 5Pcs Vârf din Carbură de 8mm Coadă HSS prelucrare a Lemnului Contra Chiuveta Router Cam Set Screw Extractor de Demolare pentru Lemn freze Specificatons: Material HSS vârf din Carbură YG6X Funcția Șurub cu cap înecat gaura Lama Industriale clasa micro cereale carbură de Corp din Oțel Călit Dimensiune 2.8,3,3.2,3.5,4 mm Coadă Diametru 8mm, Cantitatea 5Pcs Caracteristici: 1.

36.92lei

Descriere - Patru piese set include biți pentru foraj pilot găuri pentru șurub dimensiuni de 3mm, 4mm, 5mm, 6mm. - Special conceput din oțel contra maneca countersinks sau contra plictisește gaură pilot. - Reglabil contra maneca adâncime cu cheie. - Masina de gaurit si frezat pentru lemn, șuruburi, fără a schimba biți. - Foraj lungime poate fi ajustat

17.56lei

4.1 mm, 4.2 mm, 4.3 mm 4.4 mm 4.5 mm, din Metal, de Lemn AL Instrument de Putere de Mare Viteză din Oțel HSS Negru Terminat Spirala Direct Shank Twist Drill Bit

26.28lei

5PCS HSS Cobalt Multiple Gaură de 50 Dimensiuni Pas Con Burghiu de Instrumente Set burghie Caracteristici: Acest ARTICOL ESTE de Brand NOU Acest set înlocuiește 50 individuale burghie.Două-flaut design vă oferă mai rapid, mai lin de tăiere. 3-verso (TRI-PLAT) shank nu va aluneca în drill chuck.Cobalt acoperite pentru o mai lină cooler de tăiere. AUTO-PORNIRE

88.01lei

Caracteristici: *S u l d rill b ,pentru sheet placă de fier,aluminiu,lemn,placi de izolare,PVC grosimea plăcii în termen de 5 mm.Folosiți un burghiu pentru a face o varietate de ochiuri * Scara structurii sale unice, un pic poate deschide o varietate de sarcini de deschidere * Nu trebuie să utilizați centrul de pumn, în comparație cu cele obișnuite burghiu nu este usor

17.60lei

Caracteristici: √ Burghiu de Ghidare Jig Verticală Gaura de Foraj . √ Ghid de gaurit Bucșa: 6/8/10mm . √ Suprafață anodizat,rezistent la coroziune . √ Acesta este un set de burghiu ghid de instrumente pentru fixare și centrare în timp ce de foraj și prelucrare a lemnului . √ Din Aliaj de Aluminiu 6061 , rezistență puternică și de lungă durabilitate

16.10lei

Vacuum Lipite De Diamant Gaura Văzut Burghie Conceput pentru placi ceramice, gresie portelanata, Dekton, marmura, granit, beton Diametru de dimensiuni sunt disponibile în 20-125 mm 10 mm diamant înălțime 5/8 -11 statele UNITE ale americii , M14 Europa Fir se Potrivesc Pe Majoritatea Polizor unghiular și mașină de găurit de Viață Medie: 50-60 găuri Viteza Minimă de Lucru: 10000

36.32lei

Caracteristică : 1. Folosit pentru a face o gaură conică pentru un strung centru în scopul de a face un punct de plecare pentru un standard twist drill 2. Precizie de import Dublu s-a încheiat Fiecare exercițiu are un dublu scop și este la sol cu un standard unghi de 60 de grade 3. Utilizate pentru producerea de centrul deține în componente sau piese de lucru cu necesită

27.61lei

O. M. Y Pas Burghiu HSS Con Oțel cu înveliș de Titan de prelucrare a Lemnului, burghie Set de scule Hole Cutter 4-12 4-20 4-32 10-45mm Center Punch Caracteristici Pas Burghie : Automat Deburrs Găurile De Foraj. Două-Flaut Design Vă Oferă Mai Rapid, Mai Lin De Tăiere. Strat De Nitrură De Titan Pentru Cooler. Schimbare Rapidă Triunghiular Coadă. Din

62.98lei

Descriere: 6pcs 5/3/2.5/2/1.5/1mm 60 de Grade HSS Centru Exerciții Countersink Bit Burghiu Caietul de sarcini: Material: din Oțel de Mare Viteză de Tip Corp diametru Burghiu cu diametrul de #1 3mm 1mm #2 4mm 1,5 mm #3 5mm 2mm #4 6mm 2,5 mm #5 8mm 3mm #6 12mm 5mm Caracteristici: Fiecare exercițiu are un dublu scop și este la sol cu un standard unghi de 60 de grade.Utilizare:

19.06lei

Top