200mm Conturul Gabaritului de Măsurare Conducător de prelucrare a Lemnului Gresie Linoleum Șablon de Instalare Metalice din Oțel Laminat Plinte Forma

Produs nou

In stoc

58.60lei

Puncte:

1、Material Durabil: conturul gabaritului este fabricat de înaltă calitate ABS plastic, frumos și ferm în aparență, rezonabil în structură, durabil, și nu va zgâria original copiat forma.De înaltă precizie de calibrare permite măsurarea precisă și face de măsurare și tăiere mai ușoară.

2、Măsurare Dimensiune: 2 x 200 mm multifunctional contur profiler, care poate oferi inch și cm-nivel de măsurători.Sunt dimensiuni semne pe ambele părți, ambele părți pot fi folosite.

3, Simplu de Utilizat: Doar apăsați acul dinte cu privire la forma și urmări.Dacă pin-ul este prea slab, puteți ajusta negru buton pentru a restaura unele etanșeitate.Convenabil, de a salva timp și energie.

4、Practice Instrumente: instrumente Utile pentru operare diferite modele, puteți copia cu ușurință orice formă sau copie schiță, potrivit pentru prelucrare de lemn sau gresie/linoleum instalare.

5、Gama Larga de Aplicatii: profilul ecartament este potrivit pentru măsurarea multe obiecte neregulate, cum ar fi automobile plăci de metal, cadre circulare, tevi, placi, panouri din lemn, pardoseli, covoare, muluri, etc. Vă rugăm să fiți atenți atunci când se utilizează pentru a preveni un prejudiciu.

Caracteristici: 1. Complexul contururi sunt ușor de a lua.Conturul de măsurare poate fi instalat alături, până la 400 mm în lungime, și poate fi, de asemenea, conectat la un anumit unghi cu un unghi conector, care este potrivit pentru măsurarea și imitând diverse forme, cum ar fi cilindri și neregulate obiecte.

2. Măsurarea precisă: Clar scară în metrice și inch sistem, convenabil și rapid de conversie unitate, instant de măsurare și de lectură.

Caietul de sarcini:

Nume: Conturul Gabaritului

Gama de măsurare: 2 x 200 mm

Măsurare adâncime: 50 mm

Material: ABS și sârmă ac

Greutate: aproximativ 560g

Dimensiune ambalare: despre 23*11.5*4.5 cm/9.06*4.53*1.77 inch

Domeniul de aplicare: potrivit pentru instalarea de conducte, muluri, scaun șine, cadre pentru uși și ferestre, coloane, conducte și alte speciale în formă de obiecte.

Instrucțiuni: 1. Atașați conturul gabaritului la obiect pentru a produce forma conturului.

2. Desenați forma în conturul gabaritului pe materialul să fie tăiat.

3. Taie forma trase.

Scală de măsurare: milimetri și inci.

Lista De Ambalare:

1 x Conturul Gabaritului

1 x Conector Unghi

1 x Cutie de Plastic

Notă:

1. Datorită influenței de pe ecran și lumină, culoarea reală a elementului poate fi ușor diferită de culoarea indicată pe imagine.Vă mulțumesc!

2. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permită o măsurare toleranță de 1-3 cm (1 cm≈0.39 inch).

Despre Feedback-Ul:

Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să f să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.

Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Noi vă va oferi un feedback pozitiv după ce a primit plata.

Dacă sunteți nemulțumit cu elementele dvs., vă rugăm să contactați Serviciul nostru pentru Clienți.

Feedback-ul este foarte important pentru NOI, Așa că vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ.

Este imposibil să o rezolve, dacă nu știm despre ele!

Plata:

Acceptam Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Era Cam De Transport Maritim:

TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

Dacă nu ați primit coletul tău în perioada?vă rugăm să ne contactați.Vom urmări cu compania de transport maritim, cât mai curând posibil și de a răspunde.

Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Am vânzător nu sunt responsabil de taxe de import, cumpărătorul este responsabil pentru asta.Orice litigiu cauzat de acesta este nerezonabil.

BR cumpărător, vă rugăm să furnizați CPF sau CNPJ, va fi mai bine pentru tine pentru a obține cât mai curând posibil.multumesc

Returnare și Rambursare:

Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni după ce-a primit.În cazul în care deține pe ea mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de identificare, specifice motiv pentru a reveni.

Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele accesorii incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la www.adidasipuma.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

Etichete: linoleum alb podea, pentru linoleum, full body tracker vr, romane de laminare, conturul ecartament, tâmplar profesionist conducător, riglă de metal, modelul riglă de metal, centrul instrument de căutare, linoleum.

Utilizare DIY acasă
Suport Picătură De Transport Maritim/En-Gros
Tip Alte
Numărul De Model Conturul Gabaritului
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

200mm Conturul Gabaritului de Măsurare Conducător de prelucrare a Lemnului Gresie Linoleum Șablon de Instalare Metalice din Oțel Laminat Plinte Forma

200mm Conturul Gabaritului de Măsurare Conducător de prelucrare a Lemnului Gresie Linoleum Șablon de Instalare Metalice din Oțel Laminat Plinte Forma

Produse similare

Prieteni, bine ati venit, dacă aveți orice întrebări despre produs, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați.multumesc!!!WhatsApp: +8613607406321 E-Mail: [email protected] Produsele Noastre Despre noi Expoziție Serviciile Noastre Transport Pachet FAQ T1.Ce termeni de ambalare? R: în General, ambalarea mărfurilor în alb neutru

44.74lei

Descriere: Culoare: A Se Vedea Pozele Caracteristici: 1. Durabil și practic 2. Cu mic, bun efect de lustruire, de înaltă eficiență, costuri reduse. 3. Utilizate pe scară largă în micro - dispozitive electronice, și alte industrii. 4. Se potrivesc pentru lustruire nevoie,se poate folosi pentru metal și materiale nemetalice. 5. Potrivit pentru metal, curățarea suprafețelor, derusting, șlefuire,

27.95lei

Caracteristici: 1. Design Multi-funcțional: Nu este nevoie să se adapteze la benzi fir, rapid și de economisire a forței de muncă. 2. Aplicație: Pentru dezizolat sârmă în centrul de sârmă, în formă de T sârmă este utilizat. 3. Tratament termic din oțel: AWG10-24 (0.2-6 mm), poate benzi fir. Descriere: Mânerul este non-alunecare și ușor de înțeles. Caietul

14.64lei

Automobile Preîncălzitor Motorină de Încălzire Parte Aprindere plug

256.75lei

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; culoare: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produs-desc { width: 100%; height: 209px;

39.89lei

Opțiuni de achiziție: O: o Singură interfață mașină (alb) B: cameră Dublă interfață mașină (negru) C: cameră Dublă interfață mașină (alb) Caietul de sarcini: Tensiune de alimentare: AC 220V sau 110V (opțional) Putere: 180W/360W Interval de temperatură: 0-400 ° C (reglabil) Dimensiune: 220x80x275MM (dual interface) Greutate:

768.52lei

Aer condiționat Fluor Metru de agent Frigorific Metru Digital agent Frigorific WK-688L /H WK-6881LC /H Aer de Înaltă Presiune Joasă Presiune

175.13lei

MT-50 SEMI-AUTOMATE ROTUND STICLA DE ETICHETARE MAȘINĂ LABELER MAȘINĂ Cele mai importante elemente despre eticheta mașină cu motor și a senzorului.S-ar putea întreba de ce alte vânzătorii pot face mai mic preț cu aceluiași element.În timp ce, singurul motiv este pentru că produsul lor nu este 100% la fel ca al nostru.De ce?Pentru că vor cere o mică fabrică pentru a reasambla

1 472.64lei

Acest produs este potrivit pentru adeziv pentru materiale metalice și materiale nemetalice.Acest produs este neopren singură componentă, temperatura camerei de uscare adeziv, întărire rapidă, adeziv puternic, flexibil mucegai cauciuc, rezistența la acid și alcaline, rezistenta la ulei și rezistență la îmbătrânire.Potrivit pentru cauciuc, piele, lemn, plastic, pânză și alte materiale

51.43lei

Caracteristici: Produsul va schimba modul obișnuit zidari muncă. Îmbunătăți foarte mult tencuieli eficiență, potrivit pentru ciment, mortar, etc. Operațiunea este foarte simplu, de înaltă performanță și practice. Intreg corpul din oțel inoxidabil, rezistent si durabil. Maner Ergonomic, usor de tinut, usor de utilizat. Caietul de sarcini: Material:

17.56lei

PIAȚA FILTRU DE AER ELEMENTE DE BUREȚI SE POTRIVEȘTE ROBIN EH09 EY08 EY15 EY20 NOI 2 BUC/MULT AER CURAT SPUMĂ ÎNLOCUI OEM P/N 227-36006-03 ELEMENTUL CHEIE CARACTERISTICI & SPECIFCATIONS: SPONG , MOQ; 2 BUCATI APLICAȚII: SE POTRIVEȘTE ROBIN MODELE EY08 EY15 EY20 EH09 CHINEZĂ 167F ȘI MAI MULT CRUCE DE REFERINȚĂ: ÎNLOCUIEȘTE OEM PART#(S): SUBARU

24.30lei

2 buc Reglabil Magnetic Rindea Aliniere Poziționare Localizare Negru Părți de unelte Practice = Detalii: *100% de brand nou și de înaltă calitate *Set de rindeluit freze rapid și precis cu aceste magnetizate stabilirea jiguri *Dispozitivul deține cuțite strâns în poziție în timp ce ambele mâini sunt libere de a regla jiguri și capul de tăiere *Păstrează

95.06lei

Portabile Pen Multimetru Digital Voltmetru De Rezistenta Diodei Tester De Continuitate Iluminarea Ecranului Chiar dacă nu înțeleg, acesta poate fi utilizat pentru multi-funcție automată de măsurare.Spune la revedere de la plictisitoare operațiuni și de a îmbunătăți eficiența. Afișaj cu iluminare de fundal, imagine clară, și în funcție de iluminat, de dimensiuni mici

55.38lei

☆Notă:Aceasta este Xiaomi Lanț Link-ul de produs, nu are nici xiaomi logo-ul pe ea, vă rugăm să rețineți!Faceți clic pe Follow si bine ati venit pentru a deveni fani, fanii se pot bucura de prețuri mai avantajoase.informații despre produs denumire Produs: Supield Warmtime Încălzire Gel Anti-rece și Cald Kneepad Cod Produs: LBHX2167A ingredient: Material: 90% poliester 10% spandex,

103.04lei

Ceasul Înapoi Caz, Apăsați Mai Aproape Presor Reparații De Sticlă Cristal Montaj Orologerie-Unelte Cu 12 Moare Descriere: Acest ceas de presă instrument este proiectat pentru închiderea ceas caz, înlocuirea bateriei de ceas și alte utilizări.Aliaj de material este durabil și nu este ușor de rugină.Firma de bază este sigur de a utiliza.ABS moare nu sunt ușor de zgâriat.Aceasta

38.08lei

Top