DATE BROASCA Bluetooth Wireless Controller Pentru Nintendo Comutator Pro Joc Consola Joystick Gamepad Vibrații pentru Nintend Comutator Lite

Produs nou

In stoc

105.36lei

8 Biți Retro Joc Video De Consola

Joc consola are nostalgic și unic 400 FC jocuri.Retro jocuri arcade, de logica si matematica, sport, puzzle, arcade, tir, acțiune, etc. Jocul nu este repetată.Juca diverse jocuri, pentru a satisface nevoile dumneavoastra.Te face să te simți mai lipsită de stres și nu pot să te duc înapoi la copilărie distracție.

Controler De Joc Bluetooth

Ușor de a opera direct cu conexiune Bluetooth poate fi utilizată.descărcați susținere jocuri.telefon mobil conectat direct, fără RĂDĂCINĂ.fără a fi nevoie pentru a instala drivere.fără a fi nevoie să configurați o cheie de cartografiere.Suport Perfect pentru IOS APP Stroe și Android Oficial pentru a Descărca APP Joc.Diferite simulatoare și jocuri care să sprijine ocupe funcții sunt compatibile.Masa de joc pentru tine de a alege.

Wireless Retro Familie Controler De Joc Video

Versiunea îmbunătățită de design face ca cele două gamepad-uri arata mult mai concis și generos, oferind un simt retro.Dacă doriți să joace jocuri clasice cu prietenii sau familia, vă rugăm să-l aleagă!Se poate satisface cerințele dumneavoastră!

Compatibilitate Puternic

Bluetooth Wireless Controler de Jocuri de noroc, jocuri PC Controller Joystick-ul cu Dual-Vibrații Turbo și Butoane de Declanșare pentru Nintend Comutator Lite Windows/Android/ PS3/ Nintend Comutator Pro.De înaltă Precizie Variabilă Rezistent la joystick-uri oferă mătăsos buna performanta in jocuri pentru plăcerea de joc.Modul Dual de conectivitate face acest gamepad foarte compatibil cu toate platformele comune.

Built-in Dual Motors

Controller vine cu 6 Axe gyro somato-senzoriale și controale de mișcare funcții, permite de înaltă precizie somato-senzoriale cu scopul; comutatorul gamepad joc built-in dual motors, poate fi ajustat cu 3 nivele de șoc, puternic somato-senzoriale, vibrații, turbo și de a oferi aceeași experiență ca și originalul pro controller pentru o mai captivantă experiență de joc.

Suport Turbo Izbucni Funcție

După activarea izbucni funcție, apăsați și țineți apăsat set buton de spargere, și butonul automat va izbucni la o rată de 5 ori pe secundă.Îmbunătăți experiența de joc și face să funcționeze mai bine!

Model Potrivit

Controler de Joc este potrivit forNintendo Comutator/ Nintendo Comutator Lite/Nintendo Comutator Pro/PC /Mobil Android Telefon/ PS3.

Design Ergonomic

Nintend Comutator Lite controlere de joc sunt realizate cu înaltă calitate din cauciuc, non-alunecare mânere de prindere care da o firmă și prindere sigură, confortabilă și cheile evident indicatori suficient de moale pentru a asigura maximum de confort chiar si pentru cei lungă plină de distracție de jocuri de noroc dungi, în timp ce reducerea șansa de controller a fost distrusă face controler de siguranță.

Multiple opțiuni de culoare

Pachet:

1x bluetooth wireless gamepad 1x cablu de tip c

FAQ

Soluția la întrebări frecvente de cumpărători!

Q:Are ocupe o funcție de vibrație?

A:Da prieten!Un motor de vibrații este instalat în interiorul controler de joc.

Î:Cum pentru a conecta consola la prima utilizare?

O:procedura corectă este de a percepe operatorul în primul rând, deoarece bateria poate fi epuizat din cauza pe termen lung de transport.

Q:Cum pot verifica dacă mânerul este normal?

O:De exemplu, dacă utilizați sistemul de ferestre, aveți nevoie pentru a conecta la calculator pentru detectarea.După conectarea la computer, deschideți [Dispozitiv și Print], găsi pictograma de controler de joc în [Device] coloană, faceți clic dreapta pe mouse-ul, selectați [Controler de Joc Settings] din meniul de click-dreapta, apoi faceți clic pe [Properties] buton, sub [Test] tab, putem testa dacă butoanele de pe mâner sunt de lucru în mod corespunzător.

Q:Ce ar trebui să fac în cazul în care este deteriorat atunci când voi primi produsul?

A:vă Rugăm să nu vă faceți griji, contactați serviciul clienți la timp!Vă vom trimite unul nou pentru tine!

Q:am cumpărat deja de ceva timp, dar nu au primit încă.Ce ar trebui să fac?

A:de obicei timpul de livrare este de 15-60 de zile (în funcție de alegerea dvs. de logistică canale), vă rugăm să nu vă faceți griji!Dacă nu ați primit-o în angajamentul nostru de timp, vă rugăm să contactați serviciul clienți, în timp, va vom trimite unul nou!

De bună Calitate și un Serviciu Bun

Stimați clienți, pentru că actuala ordine este la vârf de ordine, toate depozite logistice sunt aproape pline, iar transportul de imbatranire timp va fi mai lent decât timpul promis!Fenomenul de client parcelă pierderea va fi foarte gravă, care afectează timpul normal de livrare!DATE BROASCA poate reveni de partea ta, cât mai curând posibil pentru iubita ta de produse.Am făcut cuprinzătoare considerații privind transportul de îmbătrânire și de transport de siguranță de diferite canale de logistica.Împreună cu experiența noastră în ultimii ani, credem că www.adidasipuma.ro Stand de Transport maritim este cel mai potrivit!Conștiința recomandat!

Prin cablu USB Gamepad Vibrații

Acest lucru se ocupe am proiectat un motor de vibrații, atunci când joci un joc de curse, frână derivă de acțiune este mult mai interesant!Lăsați-vă într-un joc fericit și nu pot ieși-te!Jocuri Happy face să uiți de problemele tale!

Joc Telefon Mobil Gamepad Pentru Pubg

Perfect de patru operație deget.În joc, cele două declanșa pe partea de sus a mânerului este responsabil de scopul și de fotografiere.Puteți deschide rapid cu scopul de lupa si apoi trage inamicul în timp ce în mișcare și care vizează.Experiență de joc real, cu mâner integrat controler!Să te simți mai confortabil și nu a obosit în timpul jocului!

Etichete: comutator lateral pro, lupta controler de joc, intenția de a comuta, nintendo a comuta regulatoarelor de circulație, bucurie con nintendo comutator, NINTENDO A COMUTA, Control, joystick pc, data broasca, comutator nintendo comutator ns pro.

Bluetooth Distanta ≥8 metri
Potrivit 1 pentru PS3/PC/Android
Potrivit pentru Nintendo Comutator Lite
Origine NC(de Origine)
Tip 1 Gamepad
Tip De Interfață USB
Vibrații Da
Suport Dropshipping Da
Funcția 1 Suport pentru windows pc
Tip Bluetooth Wireless Controller
Funcția 2 Suport pentru telefon inteligent Android
Pachet Da
Numărul De Model LYL0328NSLITE
Funcția De Vibrații Duble vibratii
Compatible1 Pentru Comutator Pro Controller
culoare Galben/Albastru/Negru
funcția 3 6 axe giroscop
funcția 5 wireless controller ps3
Compatibil Marca/Model Nintendo
Nume De Brand DATE DE BROASCA
Tip 2 Joc Joystick
Nintendo Model NINTENDO A COMUTA
Compatibil Pentru nintendo comutator pro
Tip 4 bluetooth gamepad
Funcția 4 Gamepad Joystick Pentru NS Lite
Tip 3 Consolă De Jocuri Portabile
Certificare NICI unul

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

DATE BROASCA Bluetooth Wireless Controller Pentru Nintendo Comutator Pro Joc Consola Joystick Gamepad Vibrații pentru Nintend Comutator Lite

DATE BROASCA Bluetooth Wireless Controller Pentru Nintendo Comutator Pro Joc Consola Joystick Gamepad Vibrații pentru Nintend Comutator Lite

Produse similare

Joc și joacă,Bluetooth 5.0 conexiune,suport pentru IOS Android Meci Telefon Mobil Jucători,să nu modifice datele oficiale, nu vor fi interzise One-touch apel indicatorul mouse-ului,Apăsați roata de mijloc buton pentru a apela pointer-ul,nu numai pentru a ridica echipamentul,toate funcțiile interfeței de joc pot fi operate(în Prezent, acceptă numai Android) se Răcească și Elegant, Light

124.42lei

Descriere:- Caracteristici:- 100% de brand nou și de înaltă calitate Compatibil cu: Pentru Wii Gamepad Sensibile senzori de mișcare accentuează simțul tactil în timp ce efectua mișcări de joc Echipat cu un difuzor, un huruit caracteristică și un port de expansiune care acceptă și alte dispozitive de intrare Sport aceeași dimensiune ca un tradițional TV control de la distanță pentru

58.00lei

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. 2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda. 3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile. 1. TRANSPORT LA NIVEL

29.37lei

Clasic USB SUPERPi Controler de Joc Retroflag Original Gamepad pentru SUPERPi CAZ-U / CAZ-J / NESPi Caz / Raspberry Pi/Comutator 100% Retroflag Original Clasic Conceput Nici un Driver necesare, Plug and Play, 12 taste și conexiune usb design Retro, original butonul de împingere, aceeași atingere, același sentiment Clasic butonul cruce și două umăr-butonul design.Design delicat pe D-Pad,

64.79lei

Wireless Bluetooth Controler de Joc de joc Joystick Gamepad pentru Android, iOS, Mobil, Telefon Inteligent 100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate Descriere: Acest produs este un portabil Bluetooth control de la distanță dispozitivul poate fi atârnat pe un lanț cheie, poate fi folosit ca un obturator camera de telefon mobil și tablet pc , TV box controler de la distanță, PC remote

18.16lei

Body { Marja': 0; Padding: 0; } P { Font-size: 16px!Important; } Masă, Td, Tr { Vertical-align: top; Border-collapse: collapse; } * { Line-height: inhert; } A [x-apple-date-detectoare = true] { Culoare: moșteni!Important; Text-decorare: nici unul!Important; } .Lista caracteristică ul { Font-size: 16px!Important; Padding-left: 1em; Padding-top: 1rem; List-style-type: pătrat; } .Specificatii-container

121.93lei

100% de brand nou și de înaltă calitate Caracteristici: 1.Suport defini butonul de cum vă place, cu acest controler de joc, puteți juca jocuri cu 6 degete, muta la stânga și la dreapta în același timp. (Deschide rucsacul, își propune, sare, dreptul de a sonda, a lăsat sonda, drop jos, înlocuiți bomba), operațiunea va fi mai netedă și precise 2.Acest joc mobil controller echipate cu

41.26lei

*1. Material: plastic *2. Tip de interfață: USB *3. Culoare: rosu, albastru, verde *4. Modul de vibrație: dual vibration *5. Sistem compatibil: Windows2000/XP/7/8/10 *1. Coajă Transparent&Retro Stil Mecanică - aduce înapoi la sfârșitul secolului trecut, amintesc de memorie din copilărie, iti dau un fel de retro mecanice punk impact vizual. *2.

17.69lei

Descriere: Pentru MOCUTE-059 cu o singură mână fără fir Bluetooth gamepad (acest produs nu are nici un cablu) Acest produs acceptă un singur clic de trucuri, un singur buton de reîncărcare și alte funcții macro Lumină roșie în timpul încărcării, oprit automat atunci când este plin de încărcare Protocol Wireless: compatibil cu Bluetooth 2.0*3.0*4.0*5.0 Wireless

18.38lei

Noul IPEGA PG-9162Y Mini Bluetooth Controler de Joc fără Fir, Conexiune prin Cablu Suporta TURBO cu Șase axe Giroscop pentru N-Comutator Caracteristici: 1. Potrivit pentru a juca jocuri dezvoltate pentru N-dispozitive de Comutare (nu sunt incluse) 2. Suport conexiune wireless la gazdă și cablu de conectare la baza de N-Comutator 3. Funcția butoanele de pe gamepad sunt corespunzătoare butonul

78.61lei

Bluetooth 4.0 VR Controller Wireless Gamepad Joystick Jocuri de Control de la Distanță pentru iPhone Samsung iOS și Android Smartphone-uri Caracteristici: Compatibil: Se acceptă Bluetooth 4.0,wireless control mai mult de 10 metri.Automată a identifica android și IOS sistem, nu este nevoie pentru a comuta manual. Funcții: mini bluetooth control de la distanță pot fi

22.67lei

Bluetooth Wireless Controler Pentru A Comuta Acest controler include toate caracteristicile pe care le puteți găsi în original pro controlere, și funcționează la fel ca originalul, la un preț mare.Ia-ți sesiuni de joc la un alt nivel cu mult mai confortabil handheld joc. Conectare la PC cu Windows Compatibil cu PC prin cablu de date (suport X_input modul) Vibrații

111.76lei

Gamepad Wireless Bluetooth Joystick-ul Pentru PS3 Controler Wireless Pentru Sony Consola Playstation 3 Joc Pad Switch Games Accesorii Cum să vă conectați bluetooth? 1. porniți jocul gazdă, vă rugăm să asigurați-vă că operatorul are suficientă putere 2. utilizați un cablu de date(utilizați unul original daca are) pentru a conecta controler cu joc de gazdă, apoi apăsați P3 buton pentru

45.08lei

Wireless Bluetooth Controler de Joc de joc Joystick Gamepad pentru Android, iOS, Mobil, Telefon Inteligent 100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate Descriere: Acest produs este un portabil Bluetooth control de la distanță dispozitivul poate fi atârnat pe un lanț cheie, poate fi folosit ca un obturator camera de telefon mobil și tablet pc , TV box controler de la distanță, PC remote

20.95lei

100% de brand nou și de înaltă calitate Caracteristici: conexiune Bluetooth este stabilă și convenabil, utilizați o conexiune radio Bluetooth tehnologia, de mare viteză de transmisie a semnalului este stabilă, fără întârziere, astfel încât experiența de joc este gratuit pentru a juca.Design Ergonomic, foarte confortabil să dețină, potrivit pentru a juca jocuri pentru o lungă perioadă

90.93lei

Oficial 8BitDo prin Cablu SN30 Pro Gamepad USB pentru Nintendo Comutator Windows Raspberry Pi SN Ediția Totul E Vechi și Noi din Nou! 8Bitdo este un premier 3rd party joc video hardware-ul companiei, cu un accent special pe retro tematice controlere de joc.Renumit pentru producerea de cea mai înaltă calitate retro controlere de pe piata, 8Bitdo controler linie a fost menționată ca o serie de

107.29lei

2.4 GHz Wireless Controller Acest controler de joc nu are funcția Bluetooth, folosind mature 2.4 G wireless tehnologie de transmisie!Superior de conectare automată.Utilizarea de înaltă performanță, chips-uri, gamepad-ul în joc are o stabilitate mai bună, de înaltă precizie 360° Rockeri, întârzierea este aproape de zero, suport pentru toate tipurile de dispozitive android.Suport

117.51lei

Top