Hikvision OEM 4K 8 CHN Seria HK POE NVR Compatibil ONVIF Suport de Până La 6TB HDD USB Backup H. 265 NVR108MH-P8

Produs nou

In stoc

777.83lei

Notificare înainte de a cumpăra: Impozit și Taxe oferim transport gratuit pentru cele mai multe țări , dar noi nu acoperă orice impozit și taxe.Cumpărătorii trebuie să plătească pentru impozit și taxe după ce se plătește de către cumpărător vamal.

Aviz pentru Clienții Europeni nostru vânzare-prețul nu include TVA!Dacă vrei complet gratuit impozit, asigurați-vă că sa ne contactati inainte de plasarea comenzii!Multumesc!!!Vă rugăm Amintindu-rusă prieteni care nu uita sa adaugi Taxa de Personal numărul de Pașaport sau Informații în Contul dvs., dacă speranța de a folosi Express (cum ar fi www.adidasipuma.ro Premium de Transport).La distanță, Taxă, Dacă adresa dvs. este definită ca zonă de la distanță, dacă expediate de către International Express, va trebui să plătească suplimentar 40$ de la distanță taxa de transport.Sau ne puteți oferi o adresă care nu este unitate.Vă mulțumim pentru colaborare!Orașul și Codul Poștal Pentru a crește probabilitatea de succes de livrare de pachete, vă rugăm să completați corect un nume de oraș și cod poștal înainte de plasarea comenzii.

4K 8MP Rețea Înregistrare Video, Extinde sistemele de securitate flexibil

Acest NVR ( Seria HK) suport Max 8pcs de 4K 8.0 Mega Pixel IP de intrare Video și de ieșire HDMI.Onvif conforme acceptate, puteți adăuga orice alt 3rd party camera IP în sistemele cu ușurință.

Cutting_Edge Compresie Video H. 265

H. 265 standard de codificare permite să înregistrați până la 4 ori mai mult decât H. 264 cu același HDD.La aceeași lățime de bandă, nu numai mai clară și mai lin video transmite,dar, de asemenea, economisește mai mult spațiu de stocare pe disc,astfel economisește o sumă mare de bani pentru tine.

PoE – Configurare Ușoară, Plug & Play

Un adevărat plug și să se joace sistem de securitate!Acesta dispune de PoE (Power over Ethernet), cu un singur cablu de conectare fiecare camera IP la NVR-ul pentru ambele alimentare și semnal video de transmisie.Ușor de cabluri – cabluri proces nu poate fi mai simplu pentru entuziaști DIY și începători.

24/7 de Înregistrare și Monitorizare

· Pre-instalat 2TB HDD pentru 24/7 de înregistrare și monitorizare. · Suport pentru toate camerele de înregistrare, în același timp (până la 8 aparate). · Dacă doriți o înregistrare mai lungă, încercați înregistrare de detectare a mișcării, care va declanșa înregistrarea numai atunci când este detectată o mișcare. · Vă permite să instalați un hard disk extern pe e-SATA pentru mai mult spațiu de stocare (până la 6TB).Video Inteligente de Redare -- Aminti Evenimente și Momente funcția De redare de acest NVR vă permite să știți toată evenimente.Reluarea dovezi semnificative sau amuzant înregistrări video,8 canale redare simultană ,puteți căuta rapid pentru orice eveniment care s-a întâmplat în orice moment.Cronometrul axa design sub split screen face convenabil pentru tine de a merge în mod liber înapoi la zile diferite, la ore, sau minute pentru a vedea evenimentele dor de tine.Protocolul ONVIF-lucrul Cu Diferite Camere Construit în Protocolul Onvif,funcționează perfect cu diferite brand de aparat de fotografiat,Easy connect,Plug$Juca cu Camere Hikvision.

Ușor de acces gratuit, prin intermediul Dispozitivului Mobil APP & Software pentru PC

Când te duci afară,nu aveți nevoie să vă faceți griji despre dvs. de proprietate security.By folosind acest sistem cctv,puteți de vedere la distanță video în direct simultan la oricând, oriunde, cu wifi/4G pe smartphone-ul/iPad/PC.Cu aplicația gratuită "GuardingVision sau HIK Connect" utilizatorii pot accesa imagini prin intermediul lor dispozitiv inteligent (IOS/Android) sau computer (Windows) software: IVMS4200. Uita-te la live streams și vedere redarea imediat, ajutându-vă să stați informat ori de câte ori, oriunde.

High-End Quaity Garanție: Toate produsele noastre sunt realizate de către producător de TOP din Lume.

7-24 După-vânzare de servicii: Avem un excelent vânzare și post-vânzare de echipa pentru a vă sprijini.

Livrare rapidă: Am construit RU, DE, ES, AU, NE Depozit.Cele mai multe dintre produsele noastre sunt stocuri la nivel local pentru a asigura livrarea rapidă.

Echipa de profesionisti din 2006: este cea mai buna alegere pentru tranzacționare on-line.

Client taxe de import și impozite ( TVA) NU INCLUD : Cumpărătorii trebuie să plătească pentru impozit și taxe după ce se plătește de către cumpărător vamal.

De la distanță taxa de livrare: Dacă adresa este de la distanță, aveți nevoie să plătească suplimentar costul de transport maritim sau pls da-ne o adresa care nu este de la distanță.

Specila pentru prieteni ruși: nu uitați să adăugați Fiscale cu caracter Personal numărul de Pașaport sau Informații în Contul dvs., dacă speranța de a folosi Express (cum ar fi www.adidasipuma.ro Premium de Transport).În caz contrar www.adidasipuma.ro nu ne permit să folosim acele metoda de transport maritim, atunci când amenajarea de transport maritim.

15 luni de garanție pentru cele mai multe dintre produsele de la data cumpărării.

În timpul perioadei de garanție , vă rugăm să contactați echipa noastră de suport tehnic oricand prin mesaj, e-Mail; Telefon; Skype; Facebook; Youtube.

Produsele pot fi returnate pentru restituire sau de înlocuire, în termen de 30 de zile de la data cumpărării.

Revenit marfa trebuie să fie neutilizate,in ambalajul original si include toate accesoriile.Costurile de transport sunt non-rambursabile.

Vă rugăm să contactați vânzătorul înainte de a reveni în caz contrar acesta va fi gol.

Etichete: hard disk, nvr dahua, camera de secur, sata usb, camera reolink, ssd, ssd 1t tb, hdmi la vga 1680x1050, 1tb ssd, nvr.

Video Interfață De Intrare HDMI
Două-mod Audio Da
Origine NC(de Origine)
Certificare CE
Protocol De Rețea DNS
Video Standard AMICE
Numărul De Model NVR-108MH-C/8P
IP Modul Adresă IP statică
Alarma De Acțiune Locale De Alarmă
Rezoluție Video 5MP
Intrare Audio 8 Canal
Interfata De Comunicare rs485
poe 8 Port
Sisteme De Operare Acceptate Mac OS
Tip De Backup Hard Disk
Nume De Brand anpviz
Ieșire Video 1CH 4K HDMI compatibil 3840*2160
Sprijinit De Sisteme Mobile Android
Interfață De Rețea RJ45 10/100M
Tehnologia Rețea
Hard disk Tip de Interfață SATA
Dimensiunea Hard Disk 3.5"
Securitate Wireless WEP
Ieșire Audio 1CH BNC
e-Cloud(P2P) Da
Format De Compresie H. 264

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Hikvision OEM 4K 8 CHN Seria HK POE NVR Compatibil ONVIF Suport de Până La 6TB HDD USB Backup H. 265 NVR108MH-P8

Hikvision OEM 4K 8 CHN Seria HK POE NVR Compatibil ONVIF Suport de Până La 6TB HDD USB Backup H. 265 NVR108MH-P8

Produse similare

5MP Super High Definition - a se Vedea Diferenta De înaltă definiție de 5MP(2608*1960) senzorul de imagine ofera extrem de detaliate, imagini, care este de aproximativ 2,4 X rezoluția de 1080P full HD. H. 265 De Înaltă Eficiență De Compresie Video Cele mai recente H. 265 tehnologie de compresie reduce video fișiere de dimensiuni de până la 50% pentru a economisi spațiu

405.73lei

Mini Format AVI Calitate Excelenta 4CH DVR Mobil Detalii Produs Model SDVR004 SISTEMUL Sistemul de OPERARE Linux 3.18.20 Porni Timp Limba Chineză/Engleză/Rusă UI GUI Putere Putere În: 8V ~ 32V DC, Putere pentru camera analog: 12V/1.5 a (4 camere) Video Intrare Video Maxim

820.43lei

Vă Rugăm Să Rețineți: 1.Stoc Deoarece toate originale versiune internațională de produse hikvision-au oprit furnizarea în China și cele mai multe dintre vanzatori nu pot obține suficient stoc pentru afaceri .Avem nevoie de un timp mai lung ( de obicei, nevoie de un plus de 1 lună pentru a comanda fron fabrică)pentru a pregăti cumpărătorilor comandă , vă Rugăm să contactați-ne

677.37lei

Dahua Internațional Original NVR2108HS-8P-4KS2 8 CH 8 POE 4K H. 265 Recorder Video de Rețea NVR Record Pentru Camera IP CCTV Sistem 1.acest lucru este dahua (China) original rețea vedio recorder , aceasta susține mai multe tipuri de camera IP din magazinul nostru . 2.noi oferim express sever pentru mulți țară dacă pentru mult in magazinul nostru gratis .Ca și altă țară are

774.49lei

1 X H. 265 8CH 5.0 MP 6 IN 1 DVR AHD Hibrid Digital Video Recorder 1 x sursa de Alimentare pentru DVR 1 X USB Mouse-ul pentru DVR 1 X CD cu Software-ul pentru DVR 1 X Control de la Distanță pentru DVR Hard Disk optional !!! ​ NINIVISION de Securitate CCTV - HD aparat de Fotografiat CCTV, Sistem de Securitate, garantat și de încredere Soluție de Securitate pentru Casa ta și de

398.38lei

NVR2104HS-P-4KS2 4 Canal Compact 1U 4PoE Lite 4K H. 265 Recorder Video de Rețea > H. 265/H. 264 codec decodare > Max 80Mbps primite de lățime de bandă > Până la 8Mp rezoluția previzualizare și redare > Până la 1ch@8MP/4ch@1080P decodare > HDMI/VGA simultan ieșire video > Suport IPC UPnP, 4PoE porturi Sistemul Procesorul Dual-core

463.60lei

POE Avantaj, de Ce Alege POE ?Nu ai nevoie de cabluri de alimentare suplimentare sau adaptoare sau switch.Plug and Play și configurare ușoară. 1080P HD 1080P 2.0 MP imaginii de Înaltă definiție, super infraroșu viziune de noapte, H. 264 Video POE NVR Caracteristici *8 Canale 48V 1080P 4MP / 4 Canale 48V 1080P 4MP *Plug&Play, o joacă de copil * software pentru PC Gratuit pentru NVR *Suport Quad

245.24lei

Original 4K NVR NVR4208-4KS2 NVR4216-4KS2 NVR4232-4KS2 8ch 16ch 32CH fără porturi POE Network Video Recorder pentru cctv aparat de fotografiat ip NVR4208-4KS2 NVR4216-4KS2 NVR4232-4KS2 sunt fără porturi POE Produs original.dahua logo-ul de pe NVR ,peste mări versiune,gratuit modernizate. 2 Ani de Garanție, servicii post-vânzare: vă Rugăm să ne contactați,NU-ți Europeană

901.61lei

Dahua 4K 8CH NVR NVR2108HS-am Inteligente H. 265+ Suport ONVIF si RTSP protocoale 8 Canal Compact 1U WizSense Video de Rețea Recoder Sfaturi: Acest model dacă comanda, poate, nevoie de în jur de 2 săptămâni sau mai multe zile, poate navei, vom încerca noastre cele mai bune pentru a livra mai devreme, dacă timp de transport maritim nu este suficient,vom lăsa un mesaj pentru a vă în

398.68lei

Multi-format Dvr-uri linie Proiectat pentru a lucra cu CVBS, AHD, TVI, CVI si IP camere video.Reglarea individuală a fiecărui canal va permite să construiască un universal sistem de supraveghere video pentru orice obiect.Echipamentul vine cu pre-activat linia de licențe. Toate funcționalitatea software, servicii online gratuite, este disponibil pentru recorder, și, de asemenea, există

214.67lei

Portarul H. 265 8CH 5MP POE NVR Security Camera IP de Supraveghere video CCTV Sistem P2P ONVIF 2MP/5MP Recorder Video de Rețea Caracteristică: Suport HDMI, ieșire VGA, ieșire HD Suport ONVIF;acces terțe părți Suport web, CMS, centru de platforma software de management de KPvideo Suport pentru mai multe servicii de rețea (suport DHCP, FTP, DNS, DDNS, NTP,

259.84lei

16CH 5 In 1 Hibrid XVR caietul de sarcini compresie Video: H. 264 Codifica capacitate: Analog/TVI/CVI.ADH Camera Max:1080P X 16 camere IP Max:3M X 4/1080P X 16 Video de intrare/ ieșire: 16CH BNC,1CH RJ45/ 1CH VGA, 1CH HDMI intrare/ ieșire Audio: 4 CANALE RCA/ 1CH RCA USB: 3 x USB 2.0 HDD: 2xSATA port (sprijin de până la 20TB) Acest lucru este de 16 canale DVR,înseamnă că vă oferă flexibilitatea

252.19lei

vânzătorul este metoda de transport maritim: Fedex / TNT / UPS 4 Canal Penta-brid 5M-N/1080P Compact 1U WizSense Digital Video Recorder > H. 265+/H. 265 dual-stream video de compresie > Suporta HDCVI/AHD/TVI/CVBS/IP intrări video > Max 6 canale IP camera intrări, fiecare canal de pana la 6MP; Max 32 Mbps lățime de bandă de intrare > Perimetru de

343.60lei

Top